Foto Video Nunta Bucuresti-Sector 4

MaxFilm Studio

Foto Video Nunta Bucuresti-Sector 4 pagina ce prezinta informatii din categoria - Foto Video Nunta Bucuresti-Sector 4 MaxFilm Studio. Fotograf nunta, fotografie nunta, foto nunta, foto botez, fotografie botez, fotograf botez, filmare nunta, filmari nunti, filmari nunta, , filmare nunti, filmari profesionale, fotografi profesionisti, fotografii nunta, fotografii nunti, cameramani nunti, video nunta, fotograf cameraman, fotograf cameraman nunta.

        Ca orice lucru de valoare amintirile devin mai placute odata cu trecerea timpului.Tinem cont de aceste aspecte si drept urmare ne-am propus ca serviciile noastre sa se ridice la cele mai inainte standarde punand la dispozitia clientilor nostri profesionalismul si tehnica necesara pentru a putea satisface cele mai variate gusturi.

    Se stie ca oricat de minunata si rupta din poveste ar fi nunta, se termina a doua zi. Tortul abia se mai simte pe buze, muzica si distractia se mai simt doar rasunand in surdina in mintea noastra, iar rochia e in cutie, marturie a zilei ce nu se mai repeta.

Servicii

        Filmare Nunta

    Oferta maxFilm de filmare nunta Bucuresti consta in filmarea in totalitate sau partiala a nuntii, in format Full HD sau SD. De asemenea, fotografiem nunta in aceeasi maniera. Daca bugetul nu va permite un fotograf separat, cameramanul poate face poze, la o calitate rezonabila, tinand cont de faptul ca filmeaza nunta concomitent cu fotografierea nuntii.
    Filmarea nuntii este editata folosind softurile de top din gama Adobe, de departe cele mai bune, astfel incat proiectul filmarii  nuntii va avea un look inedit. Dupa ce este finalizat montajul filmarii nuntii, se realizeaza meniurile personalizate cu butoane care fac trimitere spre filmarea propriu-zisa a nuntii, videoclipul de prezentare al nuntii precum si spre slideshowul cu poze din timpul filmarii nuntii.
    In cazul in care optati pentru un pachet HD de filmare de nunta, primiti si varianta SD a filmarii nuntii, gratuit.


        Videoclipul Nuntii

    Videoclipul  nuntii, care poate fi postat pe Youtube, Twitter, Facebook  are durata de 3-5 minute. Are coloana sonora, succesiunea scenelor fiind sincronizata cu melodia. Ca un mic bonus din partea noastra. Melodia este aleasa de tine sau, daca ai incredere in echipa noastra, o alegem noi.


        Slideshow 3D de Nunta

    Prin sintagma slideshow 3D de nunta nu ne referim la imagini pentru care ai nevoie de ochelari 3D si in niciun caz la slideshowuri clasice, cu poze care se plimba din coltul dreapta-sus in cel din dreapta-jos, lent, pe parcursul a 3-5 secunde.
    Noi realizam slideshowuri de nunta cu grafica 3D generata pe calculator, unde fotografiile nuntii tale prind viata. Este un fel foarte interesant de a imparti fotografiile nuntii, indiferent daca o faci printr-un link de download, printr-un dvd sau un share pe facebook.


        Meniuri Personalizate de Nunta

    Atunci cand introduci discul in player, nu incepe pur si simplu filmul nuntii. Exact ca filmele cumparate din magazin, primul lucru pe care il vezi pe display este meniul nuntii.
    Alegi Play, Capitole, Videoclip, Slideshow, in functie de numarul discului si de ceea ce ai comandat tu.Astfel, butoane ca Fast Forward sau Rewind devin inutile.
    Pe langa marcajele obisnuite care cuprind capitolele specifice nuntii, echipa maxFilm creaza capitole invizibile din 5 in 5 minute. Daca vrei, spre exemplu, sa ajungi la minutul 25 al nuntii, nu trebuie decat sa apesi Next de 5 ori.
    De asemenea, videoclipul nuntii se poate accesa separat de filmul propriu-zis al nuntii, din meniul principal.Pentru Blu-Ray, realizam si meniuri PopUp.
    Aceste meniuri nu sunt statice (adica butoane cu o poza mare pe fundal). Sunt meniuri dinamice, personalizate cu filmari din nunta ta. Au coloana sonora standard, repetitiva, care sa nu deranjeze, dar care se integreaza perfect cu filmul nuntii tale.


        Carcase si Discuri Personalizate

    Carcasele sunt personalizate cu printuri continand, printre alte elemente, fotografii din nunta ta, realizate pe hartie fotografica de calitate, la rezolutii mari. Aceasta este invelita intr-o folie de plastic, pentru un plus de protectie. In interiorul carcaselor se afla discurile.
    Aceste discuri, fie ca sunt Blu-Ray sau DVD, sunt personalizate prin imprimare directa, continand totodata si numarul discului.Aceste materiale sunt toate de foarte buna calitate.

Galerie foto

  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte
  • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

    autor: Napoleon
  • Cea mai inalta fericire de pe pamant este casatoria.

    autor: William Lyon Phelps