Mireasa Bucuresti-Sector 4

Cristallini

Mireasa Bucuresti-Sector 4 pagina ce prezinta informatii din categoria - Mireasa Bucuresti-Sector 4 Cristallini. Rochii de mireasa, pantofi mireasa , pantofi ocazie, sandale mireasa, pantofi dama, pantofi la comanda, pantofi mireasa la comanda, pantofi, pantofi de nunta, accesorii mireasa, voal mireasa, diadema.

Am debutat pe piața de modă din România ca un magazin multibrand, importator și distribuitor de rochii de ocazie, de seară și de cocktail. Modelele au fost importate din S.U.A. și Anglia, materialele folosite și accesoriile fiind de cea mai bună calitate.

Servicii

Am facut o selecție exclusivistă din colecțiile celor mai renumiți creatori din domeniul rochiilor de seară, bal, cocktail și club. Modelele CRISTALLINI Boutique sunt dintre cele mai variate, pentru orice gust, potrivite oricărei personalități. Multe dintre acestea se regăsesc în garderoba celebrităților din întreaga lume. Le puteți admira pe covorul roșu la premiere de film, gale, evenimente mondene sau chiar la Oscar. 
Succesul înregistrat de CRISTALLINI Boutique, într-un timp foarte scurt, a dus la o dezvoltare firească a brand-ului în direcția conceperii propriilor modele de rochii în atelierul de creație. Dacă la început, în atelierul CRISTALLINI Boutique se realizau numai retușuri ale rochiilor deja existente, acum o echipă de profesioniști cu mulți ani de experiență, creează cu pasiune și îndemânare piese vestimentare cu un design unic, care se remarcă prin eleganță, rafinament și bun gust.
Am lansat cea de-a doua colecție "Limited edition by CRISTALLINI" cu scopul de a veni în întâmpinarea dorințelor miilor de cliente CRISTALLINI de a purta piese in editie limitata, care sunt totodată caracterizate de calitatea materialelor folosite, atenția acordată finisajelor și versatilitate stilistică. Design-ul rochiilor CRISTALLINI este în așa fel conceput, încât să corespundă dorințelelor celor mai pretențioase cliente. Suntem de părere că o rochie bine aleasă vă pune în evidență trăsăturile și formele pentru a vă simți specială și admirată.

Galerie foto

  • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

    autor: Samuel Smiles
  • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

    autor: Socrate
  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez