Salon de Infrumusetare Bucuresti-Sector 4

Tan Tastic

Salon de Infrumusetare Bucuresti-Sector 4 pagina ce prezinta informatii din categoria - Salon de Infrumusetare Bucuresti-Sector 4 Tan Tastic. Salon de infrumusetare, coafor, salon de coafura, salon cosmetica, beauty salon, salon beauty, beauty center, hairstyle, manichiura, tratamente corporale, coafat, coc mireasa, coafura nunta, manichiura nunta, pedichiura nunta, cosmetica, tratamente faciale.

   TAN TASTIC BEAUTY SALON FOLOSESTE PENTRU SERVICIILE DE COAFURA, MAKE-UP, MANICHIURA SI COSMETICA NUMAI PRODUSE DE LA MARILE COMPANII IN DOMENIU. FOLOSIND PRODUSE PROFESIONALE AVEM CERTITUDINEA SI GARANTIA CA REZULTATUL MUNCII NOASTRE VA FI LA INALTIMEA ASTEPTARILOR CLIENTILOR NOSTRI.

SALON INFRUMUSETARE NUNTAE O POVESTE DESPRE UN LOC IN CARE POTI UITA DE TOATE, CU OAMENI ATENTI LA NEVOILE CELORLALTI, IN CARE INVATAM IMPREUNA SA AVEM GRIJA DE FRUMUSETE.
TAN TASTIC BEAUTY SALON FOLOSESTE PENTRU SERVICIILE DE COAFURA, MAKE-UP, MANICHIURA SI COSMETICA NUMAI PRODUSE DE LA MARILE COMPANII IN DOMENIU. FOLOSIND PRODUSE PROFESIONALE AVEM CERTITUDINEA SI GARANTIA CA REZULTATUL MUNCII NOASTRE VA FI LA INALTIMEA ASTEPTARILOR CLIENTILOR NOSTRI.
DACA DORITI O COAFURA NOUA SAU MODERNA, O MANICHIURA PERFECTA SAU UN MACHIAJ DE OCAZIE, SALONUL TANTASTIC ESTE CEA MAI BUNA ALEGERE!

SALONUL NOSTRU VA PROPUNE DOUBLE HAIR, CEA MAI NOUA METODA DE ATASARE A EXTENSIILOR, UTILIZATA IN CENTRELE DE INFRUMUSETARE PRESTIGIOASE DIN INTREAGA LUME, O MODALITATE INOVATOARE DE A ADAUGA VOLUM, CULOARE SI LUNGIME CU POSIBILITATI INFINITE DE COAFURI

Servicii

      -make up profesionale
      -manichiura
      -cosmetica
      -coafura

 

Sursa: www.tantasticbeautysalon.ro

Galerie foto

  • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

    autor: Samuel Smiles
  • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

    autor: Friedrich Nietzsche
  • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

    autor: Mignon McLaughlin