DJ Sonorizare Bucuresti-Sector 5

DeeJay Maryo

DJ Sonorizare Bucuresti-Sector 5 pagina ce prezinta informatii din categoria - DJ Sonorizare Bucuresti-Sector 5 DeeJay Maryo. Muzica pentru nunti, muzica pentru nunta, muzica pentru cumatrii, muzicanti nunta, dj nunta, formatii nunta, orchestra nunta, muzica populara nunta, muzica nunta, formatie nunta, dj evenimente, dj petrecere, mc nunta, prezentator evenimente, dj mc nunta.

Pentru ca la noi pe primul plan este calitatea, seriozitatea si punctualitatea.

Echipa noastră este compusa din imaginație, pasiune, răbdare, bunăvoința si seriozitate, noi știm ce înseamnă un eveniment unic.

Daca ai încredere într-o echipa tânără si energica cu experiența de peste 20 ani si vrei sa organizam împreuna evenimentul la care ai visat așa de mult, cu siguranța totul va fi așa cum ti-ai imaginat.

Oferim servicii prin care garantam ca evenimentul respectiv sa fie un succes din toate punctele de vedere, pornind de la organizare pana la conduita profesionala din toate resorturile ce fac acest lucru posibil.

 

Vom fi onorați sa organizam evenimentele importante din viata ta.

 

oferte speciale

Acest pachet este destinat evenimentelor desfasurate in sali de capacitate mica unde numarul maxim de persoane nu depaseste 100.

Acest pachet contine :

 

- Sistem de sunet de 1500 de watti RCF.

- Stand DJ profesional.

- 2 playere Pioneer Cdj 1000 Mk3 plus Consola DJ.

- Mixer Pioneer DJM 800 sau Allen&Heath Xone 92.

- Microfon profesional Wireless SENNHEISER EW-300.

- Dj profesionist cu 15 ani de experienta.

- DeeJay de la Dj Nunta Bucuresti au un portofoliu materializat in ani de experienta in domeniul petrecerilor private iar acest lucru face ca evenimentul sa devina special si sa ramana de neuitat atat pentru dvs cat si pentru invitati.

- Mixajul se face pe consola profesionista de DJ si NU pe calculator, melodiile intrand din una in alta pe beat facand astfel ca tranzitia dintre piese sa se faca cursiv si NU sincopat.

- Catalog ce cuprinde un numar de peste 10.000 de melodi de diverse stiluri muzicale incepand cu anii 50 pana in prezent.

- DJ-ul va face playlistul in functie de preferintele dvs. si impreuna puteti alege anumite melodii pe care le poate insera in program.

- DeeJay de la Dj Nunta Bucuresti au platite toate taxele pentru drepturile de autor la UCMR-ADA, CREDIDAM si UPFR..

- Dj va intretine atmosfera pe tot parcursul evenimentului.

Galerie foto

  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson
  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez
  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte