Limuzina nunta Bucuresti-Sector 5

Limuzina Star

Limuzina nunta Bucuresti-Sector 5 pagina ce prezinta informatii din categoria - Limuzina nunta Bucuresti-Sector 5 Limuzina Star. Transport nunta, inchiriere limuzina, inchirieri limuzine, limuzine nunti, inchiriere microbuze, inchiriere autocare, inchiriere miniautocare, inchiriere masini epoca, inchiriere caleasca, inchiriere trasura.

     Oferim spre inchiriere limuzine de lux Hover. Limuzina Hover este primul model de limuzina care imbina perfect tendinta modei cu personalitatea, rafinamentul volumelor cu stralucirea luxului, orgoliul reprezentarii cu intimitatea discreta. 

     Puteti inchiria aceste limuzine pentru nunta, botez, cununie, furat mirese dar si pentru plimbari in Bucuresti si in tara precum si pentru intalniri de afaceri sau oricare alte evenimente. 

     Cu o lungime de 6.8 m, limuzina Hover, poate gazdui pana la 8 persoane, intr-un ambient cu dotari de inalta clasa si usor accesibile: barul eleglimuzina_400ant, frigiderul la indemana, sistemul de sonorizare hi-fi, o canapea comoda in forma de L din piele si lumini decorative de mare efect. Te poti bucura de confortul unui voiaj de placere sau poti combina o calatorie de afaceri cu aventura. Usurinta in conducere si luxul din jur sunt mereu la dispozitia ta.

       Itinerariu

    Nunti domiciliu: mire - mireasa - nasi, cununia civila, biserica, parc, restaurant Din parte casei: sampanie ROSE MARY productie Italia, apa plata la 0,5 - 4 buc, apa minerala 0,5 - 2 buc, coca-cola si fanta (doza) 2 buc.
5 ore = 1400 lei

    Furat mirese: restaurant, centrul orasului, Arcul de Triumf si retur.
   Din partea casei: apa minerala 2 buc. la 0,5 l., apa plata 2 buc. la 0,5 l., coca-cola si fanta doza 4 buc., sampanie Rose Mary 1 buc.
1 ora = 300 lei

    In Bucuresti oriunde doriti:
   Din partea casei: apa minerala 2 buc. la 0,5 l., apa plata 2 buc. la 0,5 l., coca-cola si fanta doza 4 buc., sampanie Rose Mary 1 buc.

 

Galerie foto

  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez
  • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

    autor: Rabindranath Tagore
  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte