Verighete si Inele Bucuresti-Sector 5

DADACH GOLD&SILVER

Verighete si Inele Bucuresti-Sector 5 pagina ce prezinta informatii din categoria - Verighete si Inele Bucuresti-Sector 5 DADACH GOLD&SILVER. Verighete, verighete aur alb, verighete cu diamante, verighete aur galben, verighete aur roz, verighete pietre pretioase, bijuterii mireasa, inel logodna, inel logodna diamant, inel logodna aur.

   nunta vereghete nunta   Bijuteria noastra DADACH GOLD&SILVER ofera servicii profesioniste in confectionarea de bijuterii la comanda, gravuri, reparatii, evaluari si montari pietre pretioase sau semi-pretioase la preturi accesibile. Bijuteriile pot fi atat de serie cat si unicate, confectionarea acestora incepand cu dorinta clientului.   

    Bijuteria noastra va pune la dispozitie servicii profesionale si in domeniul reparatii bijuterii. Bijutierii nostri au peste 20 de ani de experienta in lucrul cu bijuterii argintbijuterii aursi pietre pretioase si semipretioase. Bijutierii nostri va ofera servicii de gravura bijuterii; daca detineti o bijuterie a carei valoare nu va este cunoscuta, puteti cere o evaluare.

 

Servicii

Noi va putem oferi:

Verighete
    Verighetele, cele doua inele care reprezinta unirea a doua suflete pereche. Verighete din argint sau aur galben, aur alb, aur rosu; plate, bombate; simple, cu gravura, cu pietre; in orice combinatie. Ele te duc cu gandul la un singur lucru : DRAGOSTE. Dragostea a doi oameni care au zis: DA.

Bijuterii aur
    Oferim o gama variata de bijuterii aur: inele , cercei, pandante, cruciulite, bratari, lanturi, coliere in zeci de variante si combinatii.

Bijuterii argint
    ARGINTUL - METAL PRETIOS cu valoare financiara dar si tamaduitoare. Din cele mai vechi timpuri oamenii au folosit argintul pentru a confectiona recipiente pentru alimente (mai ales apa si vin) considerand ca acesta are rol de purificare. Ca asa este sau nu, parerile sunt impartite. Pentru noi sunt importante bijuteriile din argint.

Pietre pretioase, semipretioase
    De la diamante, rubine, safire pana la cristale comune, orice piatra poate fi montata pe o bijuterie. Este important ca persoanei care o poarta sa-i placa.

    Haide-ti sa facem bijuterii cu pietre, dumneavoastra hotarati ce si cum purtati.

Gravura bijuterii
    Executam gravura bijuterii interior si exterior pe verighete, gravura placute, pandante, medalioane, bratari cu placute si multe altele.

Bijuterii la comanda
    Executam la comanda bijuterii din aur sau argint in serie mica si unicat din cataloagele noastre, cu modelul clientului sau le vom crea impreuna. Putem combina aur alb cu aur galben cu aur rosu, aplicatii de rodiu, modele cu pietre, fara pietre.

 

Galerie foto

  • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

    autor: Pitagora
  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth
  • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

    autor: Friedrich Nietzsche