DJ Sonorizare Bucuresti-Sector 6

Tig Sound End

DJ Sonorizare Bucuresti-Sector 6 pagina ce prezinta informatii din categoria - DJ Sonorizare Bucuresti-Sector 6 Tig Sound End. Muzica pentru nunti, muzica pentru nunta, muzica pentru cumatrii, muzicanti nunta, dj nunta, formatii nunta, orchestra nunta, muzica populara nunta, muzica nunta, formatie nunta, dj evenimente, dj petrecere, mc nunta, prezentator evenimente, dj mc nunta.

      La inceputurile anilor ’74 am intrat in cercul restrans al DJ-ilor.  Am infiintat firma Tig Sound End care de atunci si pana in prezent s-a ocupat cu delectarea melomanilor de toate virstele. De la simple petreceri “de familie” pana la concerte cu mii de oameni nimic nu ne-a impiedicat sa ne facem meseria. Au trecut prin firma noastra, au crescut si s-au slefuit in “meseria” de DJ citiva din cei care acum pun muzica, cu success, in cele mai de fitze cluburi din Bucuresti.  

              Experienta acumulata de-a lungul anilor ne-a invatat ca evenimentele speciale au nevoie de atentie pe masura, suntem dedicati clientilor nostri si cu un pas inainte fata de cerintele lor.
      Sunetul si luminile le asiguram cu aparatura profesionala de la cele mai renumite marci Dynacord, Pioneer, JBL, Shure, ElectroVoice, Martin, etc.,cu amplificari de mii de wati (10.000), chiar mai multi daca ii adunam, microfoane cele mai bune si mai scumpe din lume, aparatura scena (back line) procesoare de sunet, monitoare, mixere digital si analog, scena, lumini dintre cele mai sofisticate, lasere profesionale, de la 100 mw la 1 watt, moving head, lumini ambient, stroboscoape, comenzi lumini, aparate de fum, zapada, baloane, confetti, schele, iar ambianta va fi intotdeauna pe masura asteptarilor dumneavoastra indiferent de tipul de eveniment.
       Ne caracterizeaza un singur cuvint : PROFESIONISTI !
       SUNTEM PROFESIONISTI IN MATERIE DE DISTRACTIE!

Servicii

Va stam la dispozitie cu echimpamente profesioniste pentru o calitate excelenta.

 • MIXER : PIONNER, YAMAHA, DYNACORD
 • CD : PIONNER, DENON, TEHNICS
 • MICROFOANE WIRELESS, EFECTE VOCE
 • SCENA, SCHELA LUMINI
 • SISTEM VIDEO PROIECTIE

Galerie foto

 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche
 • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

  autor: Mignon McLaughlin
 • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

  autor: Mignon McLaughlin