Formatie Nunta Bucuresti-Sector 6

Madalina Dinu Band

Formatie Nunta Bucuresti-Sector 6 pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Bucuresti-Sector 6 Madalina Dinu Band. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

    Madalina Dinu Band este alegerea ideala pentru orice tip de eveniment din Madalina Dinuviata dumneavoastra. Cantam atat la evenimente private cum ar fi nunti, botezuri, aniversari, petreceri organizate de companii, receptii, petrecerea burlacilor sau a burlacitelor, logodne, cat si la evenimente publice organizate cu ocazia zilelor orasului sau a zilei recoltei.

    Pentru ca ne dorim ca orice eveniment sa fie centrul distractiei si al profesionalismului,  Madalina Dinu Band  va  asigura  o  atmosfera frumoasa pe toata durata evenimentului cu instrumentisti de inalta clasa , Dj profesionist, lumini si sonororizare profesionale.

    Madalina Dinu a iubit muzica populara de cand era copil. Si-a consolidat cunostintele muzicale prin lectii private de canto si teorie muzicala.  A avut diverse colaborari cu Asociatii si  Fundatii Culturale din partea  carora  a  primit  numeroase  invitatii  pentru sustinerea  de  recitaluri  dar  si  pentru  a  fi  amfitrioana  unor evenimente de gen.  Imaginea si–o cladeste prin numeroase aparitii in emisiuni televizate cu scopul promovarii propriilor piese. Are un repertoriu ce acopera mai multe zone folclorice, acest lucru aducand un plus de buna  dispozitie si veselie in cadrul oricarui eveniment.

Servicii

    Madalina Dinu Band este formatie potrivita pentru nunti si botezuri care va asigura intretinerea unei atmosfere frumoase pe toata durata evenimentului organizat.
Madalina Dinu
    Suntem formatia pentru nunta live din Bucuresti care prestam cantari si la evenimente diverse din viata dumneavoastra precum:

 -  receptii
 -  botezuri
 -  aniversari
 -  petreceri organizate de companii
 -  petrecerea burlacilor
 -  logodne
 -  evenimente in cadrul carora se sarbatoresc zilele orasului sau zilele recoltei
 -  petrecerea burlacitelor

    Fiind formatie potrivita pentru animarea nuntilor si a botezurilor, formatia Madalina Dinu Band creeaza momente caracterizate de destindere, buna dispozitie, distractie si amuzament.

    Madalina Dinu Band este formatia care presteaza cantari muzicale la preturi accesibile si este formata din:

 -  instrumentisti de inalta clasa
 -  staff tehnic
 -  dj profesionist cu lumini si sunet de ultima generatie
 -  solisti de exceptie

    Datorita faptului ca avem un repertoriu destul de variat, interpretam diverse compozitii astfel incat multumim gusturi muzicale dintr-o paleta destul de variata.

    Apelati la formatia muzicala Madalina Dinu Band pentru animarea evenimentului dumneavoastra special!

Galerie foto

  • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

    autor: Rabindranath Tagore
  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth
  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson