Foto Video Nunta Bucuresti-Sector 6

Dragos Cuhartz-Dacridi Grup

Foto Video Nunta Bucuresti-Sector 6 pagina ce prezinta informatii din categoria - Foto Video Nunta Bucuresti-Sector 6 Dragos Cuhartz-Dacridi Grup. Fotograf nunta, fotografie nunta, foto nunta, foto botez, fotografie botez, fotograf botez, filmare nunta, filmari nunti, filmari nunta, , filmare nunti, filmari profesionale, fotografi profesionisti, fotografii nunta, fotografii nunti, cameramani nunti, video nunta, fotograf cameraman, fotograf cameraman nunta.

    Pentru ca nunta si botezul sunt cele mai grele si frumoase in acelasi timp, evenimente posibile. In momentul in care primesti responsabilitatea sa realizezi unicele amintiri cu care va ramane clientul, iti dai seama ca toata increderea clientului se afla in abilitatile acumulate de-a lungul timpului. Si pentru asta trebuie sa te pregatesti permanent si trebuie sa ai o evolutie continua.
Fotograf Bucuresti Sector 6
    Lucrez intr-un mod elegant, proaspat si creativ, cu accent pe momentele spontane și pe surprinderea emotiilor participantilor.

    Sutele de nunti la care am avut onoarea sa particip in ultimii 15 ani, mi-a dat posibilitatea sa realizez amintiri cat mai frumoase din aceste unice momente pentru clientii mei.

    In prezent am placerea sa folosesc cea mai avansata tehnica foto existenta, lucrand cu cele mai bune materiale posibile pentru albumele foto si printurile pe care le dau clienților mei. Caut permanent sa îmi îmbunatatesc performantele prin diferite cursuri si autoeducare.

    Mereu ma bazez pe calitate si unicitatea materialelor predate clientului. Consider ca fiecare eveniment trebuie sa aiba propriul stil. De aceea si albumele foto realizate sunt fiecare intr-un stil unic fata de cele facute la alte evenimente.

    Motoul meu este ca fiecare poza poate fi un tablou.

Servicii

Va oferim servicii de fotografiere pentru evenimentele din viata dumeavoastra pentru a imortaliza aceste momente importante:Fotograf Bucuresti Sector 6

 •     nunta;
 •     botez;
 •     cununie;
 •     logodna;
 •     aniversare;
 •     petrecere privata;
 •     petrecere de firma

Galerie foto

 • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

  autor: Mignon McLaughlin
 • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

  autor: Provern finlandez
 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche