Agentie Organizare Nunta Buzau

Agentia Crazy V Media Entertainment

Agentie Organizare Nunta Buzau pagina ce prezinta informatii din categoria - Agentie Organizare Nunta Buzau Agentia Crazy V Media Entertainment. Partenerii portalului Nuntas.ro va ofera servicii de organizare evenimente, organizari evenimente, organizari nunti, organizare nunta, organizare botez, organizari petreceri, organizari petreceri copii, corturi de nunta, decoratiuni, organizari petreceri corporative, aranjamente florale, program artistic, ice carving, agentie organizare evenimente, agentie organizare nunta, invitatii nunta, invitatii botez, marturii.

  NUNTA \

Crazy Media Entertainment este un nume pe piata publicitatii si organizarii de evenimente atat la nivel local, cat si national.

  Experienta sa peste 13 ani o recomanda ca un expert in domeniu, iar recomandarile clientilor sai o garantie a calitatii serviciilor oferite de companie. 

   Crazy Media Entertainment a fost oficial infiintata in anul 2007, dar fondatorul sau avea deja in spate o experienta de 8 ani in lumea show biz-ului. Lansarea oficiala a companiei a avut loc in anul 2008, iar evenimentul a fost marcat printr-o petrecere cu invitati speciali, precum David DeeJay & Dony.

    In anii care au urmat, Crazy Media Entertainment s-a impus prin serviciile sale de o calitate impecabila. Evenimenele organizate de companie au reusit sa impuna Crazy Media Entertainment pe o piata dinamica si extrem de pretentioasa.

     Fie ca a fost vorba de a organiza un eveniment privat, precum petrecerile pentru copii sau botezurile, sau de petreceri ce marcau puncte importante in viata oamenilor, precum nuntile sau majoratele, Crazy Media Entertainment a reusit de fiecare data sa multumeasca chiar si cele mai pretentioase dorinte.

     Compania colaboreaza cu artisti de renume in plan local, dar si national. Printre acestia ii amintim pe Dj Sava si Raluk, Dj Rynno & Sylvia, Phelipe, Connect-R, Nemuritorii, Alexandru Petcu, Teodora Barsan etc.

     Locatiile sunt si ele pe masura dorintelor clientilor Crazy Media Entertainment : T’ESSence Pub , Disco No limit, Club LatiNo Limit, Tess Club Junior, Cazino Monteoru, restaurant Grand, hotel Crang, Club Atlantis , restaurant  MoonLight , Casa Diana, dar si in locatii private.

Galerie foto

  • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

    autor: Pitagora
  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth
  • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

    autor: Friedrich Nietzsche