Formatie Nunta Calarasi

Formatia Tehnic Grup

Formatie Nunta Calarasi pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Calarasi Formatia Tehnic Grup. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

      Pentru petreceri de neuitat, pentru seri pline de veselie, cu muzica  ce va ajunge la inimile tuturor(muzica usoara, muzica de petrecere si folclor) Formatia TEHNIC GRUP poate fi alaturi de dvs. oriunde si oricind. Nu trebuie sa spunem decit ca dupa o experienta de 23 de ani, va stam la dispozitie pentru nunti, botezuri si alte evenimente, cu un sunet de calitate si o muzica pentru sufletul dumneavoastra.

nuntaMarian Tuluca

   O voce deosebita, calda, care poate interpreta orice gen de muzica, un instrumentist pe care te poti baza in orice moment. Este fondatorul Formatiei TEHNIC GRUP in anul 1990, totodata si liderul acesteia, aducindu-si aportul cu daruire si o pasiune rar intilnite pentru promovarea orchestrei.

 

 

NUNTARuxandra Dragomir

    Un talent inascut, o voce pe care n-o poti uita din momentul in care o asculti, abordind cu usurinta muzica usoara romaneasca cit si internationala, avind in spate un palmares impresionant, prin participarea la festivaluri nationale si internationale. A studiat canto clasic 5 ani, facindu-se remarcata datorita vocii cu un stil de interpretare original.

nuntaIon Amzaru

   Un om de o valoare inestimabila, un instrumentist care si-a pus in practica cunostintele muzicale facindu-se deseori remarcat pentru orchestrarea stylurilor de orice gen muzical totodata fiind si motorul formatiei.

nuntaElena Mocanu Ionita

   Este vocea de care ai nevoie la o petrecere de vis, interpretind muzica usoara, de petrecere si folclor autentic. A absolvit scoala populara de arta in 1990 la Constanta. Din acel an si pina acum, si-a format un repertoriu vast, cu muzica pentru toate gusturile.

nuntaIon Dumitrescu

   Pentru el muzica nu mai are secrete, trecind de la geamparale dobrogene la brauri si hore oltenesti, de la sarbe si batute, la hore de ascultare , facind sa treaca seara evenimentului in desfasurare , cit ai clipi. Este un instrumentist cu o experienta mare, cintind toate genurile, in asa fel incit atmosfera creata sa fie pe placul dvs.

 

Servicii

Va stam la dispozitie pentru a va incanta cu cele mai noi si mai frumoase piese muzicale pentru:

 • nunta;
 • botez;
 • petreceri private;
 • aniversari;
 • orice tip de evenimente, etc

Galerie foto

 • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

  autor: Joseph Barth
 • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

  autor: Rabindranath Tagore
 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche