Formatie Nunta Carei

Formatia Clasic Satu Mare

Formatie Nunta Carei pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Carei Formatia Clasic Satu Mare. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

           Formatia Clasic a luat fiinta in anul 2009 (Solist:Romica Fernea Clape:Cristi Tataru). An in care cei 2 membri si-au inceput colaborarea,in anii anteriori fiecare cantand cu diverse trupe. In decursul a cativa ani de activitate,formatia si-a imbogatit repertoriul,acoperind importante zone folclorice ale tarii,nelasand la o parte muzica usoara si mult controversatele manele. Pe langa muzica populara,etno,usoara,disco,manele,aceasta trupa abordeaza cu succes si muzica de petrecere veche. La nunti, la petreceri de orice fel nimeni nu poate ramane indiferent ascultandu-i.


         Oferta noastra vine in intampinarea dumneavoastra, tuturor celor ce vor sa aiba o petrecere deosebita care sa reprezinte o alternativa oferind o atmosfera incantatoare perfect potrivita stilului petrecerii dumneavoastra, in care muzica de calitate si buna dispozitie vor garanta amintirea unor asemenea clipe.

         Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

         Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie garantata.
    
         Deoarece ziua nuntii este unul dintre cele mai importante momente din viata dumneavoastra, dorim sa va fim alaturi in alegerea muzicii. Suntem flexibili si dornici sa discutam orice nevoie sau cerere deosebita pentru ca dumneavoastra cat si invitatii dumneavoastra sa fiti incantati de alegerea facuta.

        Credem ca prin alegerea noastra muzica interpretata de solisti va fi surpriza serii intr-o maniera de spectacol care va depasi toate asteptarile, alegand piesele cele mai antrenante si indragite de catre invitatii dumneavoastra.

        Componenta Formatiei Clasic


    Daria Alexandra Berende - vocea feminina

    Raul Curac - saxofonistul formatiei

    Cristian Tataru - clape

    Romica Fernea - solistul formatiei

 

 

Servicii

Va stam la dispozitie pentru a va incanta cu cele mai noi si mai frumoase piese muzicale pentru:

 •     nunta;
 •     petreceri private;
 •     aniversari;
 •     botez;
 •     orice tip de evenimente, etc.

Galerie foto

 • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

  autor: Socrate
 • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

  autor: Samuel Smiles
 • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

  autor: Provern finlandez