Aranjamente Florale Cluj Napoca

Floraria Lavanda

Aranjamente Florale Cluj Napoca pagina ce prezinta informatii din categoria - Aranjamente Florale Cluj Napoca Floraria Lavanda. Partenerii portalului Nuntas.ro va ofera aranjamente florale, buchete mireasa, lumanari cununie, decoratiuni nunta, lumanari nunta, lumanari botez, flori pentru nunta, decoratiuni baloane, buchete nasa, aranjamente florale mese festive, aranjamente florale decor restaurant, flori, aranjamente, nunta, botez, decoratiuni.

         Va asteptam sa ne impartasiti visul legat de un eveniment important din viata Aranjamente Florale Cluj Napoca, florarie, buchete mireasa, flori nunta, lumanari nuntadumneavoastra pentru ca noi, cu experienta si creativitate, cu pasiune, vom da viata dorintelor dumneavoastra!

         Serviciile noastre includ decoratiuni florale pentru orice eveniment, de la reuniuni private pana la cele mai elaborate nunti.

         Exprima-ti mesajul pe care vrei sa-l afle lumea, despre maretia evenimentului si farmecul locului in care doresti ca florile sa-ti fie alturi si sa completeze prin nobletea lor acele momente unice din viata ta.

         Decoratorul nostru floral va ofera consiliere pentru alegerea nuantelor si tipurilor de flori, pentru conceperea aranjamentelor si realizarea acestora, pentru a putea gasi cel mai potrivit mod de a da viata imaginatiei si dorintelor d-voastra.

Servicii

Putem realiza:

 •     Buchete, aranjamente si decoratiuni florale;
 •     Buchete de mireasa, lumanari de cununie si de botez, corsaje, bratari si coliere florale, aranjamente florale pentru masini, biserica, restaurant si botez;
 •     Aranjamente si decoratiuni pentru sarbatorile de iarna;
 •     Coroane funeare.

Galerie foto

 • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

  autor: Samuel Smiles
 • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

  autor: Mignon McLaughlin
 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche