Efecte Speciale-Foc De Artificii Cluj Napoca

Artificii si Efecte Speciale Cluj

Efecte Speciale-Foc De Artificii Cluj Napoca pagina ce prezinta informatii din categoria - Efecte Speciale-Foc De Artificii Cluj Napoca Artificii si Efecte Speciale Cluj. Foc de artificii nunta, lumini nunta, perdea de stele, fum greu nunta, lowfog nunta, efect de apa nunta, followspot nunta, spot urmarire, lumini ambientale nunta, efecte speciale nunta, star cloth nunta, lasere nunta, bule de sapun nunta, show pentru nunta, muzica lumini, divertisment nunta, generator de spuma, confeti nunta, imitarea focului, laser show, lampioane zburatoare, pirotehnica, spectacol pirotehnic, focuri de artificii, spectacol cu raze laser, zapada artificiala.

Spectacolul de artificii reprezinta asul din maneca fiecarui organizator de evenimente memorabile. Sentimentul de magie, emotie si incantare oferit de un spectacol profesionist va oferi unicitate evenimentului dumneavoastra si va asigura rezultatele asteptate.
Explozia jocurilor de artificii in interior sau pe cerul instelat, explozia tunurilor de confetti, luminile speciale, covorul de "fum", ploaia de sute de baloane, confera nuntii sau petrecerii dumneavoastra un surplus de senzational.
Toate aceste vor lasa o amintire placuta, de neuitat, tuturor invitatilor.
Scopul echipei noastre este de a amplifica la maximum evenimentul dumneavoastra; profesionalismul si alinierea la legislatia si agrementele europene ne recomanda pentru fi partenerul ideal in cele mai speciale evenimente.

Servicii

Pyro Art ofera intrega gama de efecte pentru evenimente existente pe piata occidentala :

 •  efecte de secena profesionale ( jeturi CO2 Laser, jeturi scantei, jeturi scena, cascade scena, jerbe de scena, stroboscoape pirotehnice scena, confetti tun scena, confetii pirotrehnice scena, etc)
 •  piromuzicale ( detinem tehnologia necesara realizari de piromuzicale si colaboram in acest sens cu firme din Europa si SUA )
 •  artificii exterior pentru toate bugetele (pentru oferte vizitati: pret artificii exterior iar pentru poze si filmari 
 •  artificii interior profesionale (pentru oferte vizitati: pret artificii interior iar pentru poze si filmari
 •  gheata carbonica cu aparate profesionale de ultima generatie (pentru oferte vizitati: pret gheata carbonica iar pentru poze si filmari 
 •  scrisuri si sigle priotehnice (pentru oferte vizitati: pret scris pirotehnic si sigle pirotehnice iar pentru poze si filmari 
 •  tunuri de confetti de stadion (pentru oferte vizitati: pret tun de confetii si confetti manuale iar pentru poze si filmari
 •  artificii sampanie (pentru oferte vizitati: pret artificii sampanie iar pentru poze si filmari
 •  artificii tort (pentru oferte vizitati: pret artificii tort iar pentru poze si filmari
 •  lampioane profesionale (pentru oferte vizitati: pret lampioane profesionale iar pentru poze si filmari 

Galerie foto

 • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

  autor: Socrate
 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon
 • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

  autor: Mignon McLaughlin