Aranjamente Florale Constanta

Floraria Corabia

Aranjamente Florale Constanta pagina ce prezinta informatii din categoria - Aranjamente Florale Constanta Floraria Corabia. Partenerii portalului Nuntas.ro va ofera aranjamente florale, buchete mireasa, lumanari cununie, decoratiuni nunta, lumanari nunta, lumanari botez, flori pentru nunta, decoratiuni baloane, buchete nasa, aranjamente florale mese festive, aranjamente florale decor restaurant, flori, aranjamente, nunta, botez, decoratiuni.

nunta     Floraria noastra s-a nascut din pasiunea pentru flori si decoratiuni florale, din flori taiate si plante.
             Calitate si profesionalism garantat!

    La noi gasiti mereu cele mai proaspete flori disponibile pe piata, cele mai atragatoare, interesante, exotice si atractive aranjamente florale, pentru orice ocazie. Totul pentru a respecta un standard ridicat de calitate si satisfactie al clientilor.

    Floraria Corabia din Constanta a fost infiintata in anul 1998 si de atunci functioneaza fara intrerupere, inbunatatindu-si calitatea serviciilor si a produselor. Floraria noastra incearca sa ajute prin sponsorizari si donatii (din partea noastra si a clientilor) "Fundatia Pentru O Viata Mai Buna" (Centrul de zi pentru persoane cu handicap).

   Personalul Florariei Corabia este preocupat si de calitatea mediului, deseurile rezultate din activitatea noastra fiind colectate separat, iar resturile vegetale merg separat.

Servicii

        Aranjamente florare din plante sau flori taiate
    Aranjamentele din plante se fac din plante cu aceleasi nevoi de lumina si umiditate, care au o durata de viata foarte lunga. Acordam consiliere de specialitate celor care doresc aranjamente din plante sau flori taiate in functie de destinatia, ocazia sau evenimentul pentru care sunt alese.

      Buchete
   Sunt buchete de oferit, de aniversare, de nastere a unui copil, de oferit la un botez, la o cununie, buchete business, pentru domnisoarele de onoare, buchet de nasa, buchete de mireasa, etc.

      Cocarde
   Sunt florile de pus in piept pentru mire, nas, socrii, caveler sau domnisora de onoare si sunt prevazute cu o agrafa tip brosa.

      Bratari de flori
   Pot inlocui cocarda la invitatii care nu doresc floare de pus in piept. Bratarile pot fi rotunde sau florile sunt dispuse pe lung. Bratarile de flori pot fi montate pe panglica de organza in functie de culoarea toaletei celei care o poarta.

      Lumanarile
   Lumanarile de cununie pot fi tip sfera de flori, tip ghirlanda, sau aranjament floral pe fata lumanarii. Florile din aranjamentele pentru lumanarile de cununie se aleg in functie de tipul florilor folosite la buchetul de nasa sau mireasa; sau la dorinta clientei.

Galerie foto

  • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

    autor: Napoleon
  • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

    autor: Socrate
  • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

    autor: Friedrich Nietzsche