Formatie Nunta Constanta

Formatia Opuss

Formatie Nunta Constanta pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Constanta Formatia Opuss. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

    Formatia Opuss este o trupă ai carei membri au o bogată experiență muzicală. Formatie nunta ConstantaAvem un repertoriu vast, adecvat oricărui tip de petrecere, oferind o muzică de calitate pentru cele mai frumoase momente din viața dumneavoastră - nuntă, botez, aniversare, banchet sau alte tipuri de petreceri private.

    Experienta noastra acumulată de-a lungul anilor, seriozitatea si profesionalismul ne recomanda ca fiind o formație capabilă să vă ofere o petrecere de neuitat, cu melodii din repertoriul românesc și internațional pentru toate vârstele și pretentiile.

    Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul melomanilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

    Oferta noastra vine in intampinarea dumneavoastra, tuturor celor ce vor sa aiba o petrecere deosebita care sa reprezinte o alternativa oferind o atmosfera incantatoare perfect potrivita stilului petrecerii dumneavoastra, in care muzica de calitate si buna dispozitie vor garanta amintirea unor asemenea clipe.

    Formatia Opuss a fost infiintata la Constanta in anul 2001, si este compusa din instrumentisti valorosi cu o vasta experienta profesionala si doua soliste cu voci de exceptie:Formatie nunta Constanta

    Codruta (Piroiu Lenuta) - Solista Muzica Populara

    Camellia (Tudor Camelia) - Solista Muzica Usoara

    Adrian Piroiu - Chitara, Vocal

    Gabi Popescu - Claviaturi

    Formatia abordeaza un repertoriu vast, incluzand atat muzica populara cat si muzica usoara, muzica greceasca, muzica machedoneasca, pop-rock, cafe-concert.

    Toate inregistrarile de pe acest site sunt 100% live atat audio cat si video.

Servicii

Va stam la dispozitie pentru a va incanta cu cele mai noi si mai frumoase piese muzicale pentru:

 • nunta;
 • botez;
 • petreceri private;
 • aniversari;
 • orice tip de evenimente, etc

Galerie foto

 • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

  autor: Mignon McLaughlin
 • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

  autor: Samuel Smiles
 • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

  autor: Mignon McLaughlin