Limuzina nunta Constanta

City VALET

Limuzina nunta Constanta pagina ce prezinta informatii din categoria - Limuzina nunta Constanta City VALET. Transport nunta, inchiriere limuzina, inchirieri limuzine, limuzine nunti, inchiriere microbuze, inchiriere autocare, inchiriere miniautocare, inchiriere masini epoca, inchiriere caleasca, inchiriere trasura.

        In 2007, cand a fost inregistrata marca City VALET, stiam cum suntem: punctuali, politicosi, profesionisti, de incredere, cu o serie de diplome in Comunicare si Customer Service si nu in ultimul rand, foarte buni soferi. Lucru ceritificat de diplomele de participare la cursurile de Active Safety Driving sustinute de Mercedes-Benz AMG Driving School.

      Poate de aici si pasiunea pentru Mercedes-Benz, marca premium care pune accentul in primul rand pe siguranta si confortul pasagerilor, pe eleganta si imaginea business.

Servicii

           In cea mai mare zi din viata dvs, in care doriti ca totul sa fie perfect, ati ales rochia cu atentie extrema, costumul cu croiala perfecta, restaurantul perfect, invitatiile cele mai frumoase...exista un lucru pe care poate nu-l aveti. Masina mirilor. City VALET - Mercedes - Wedding Services.

 

Sursa: www.cityvalet.ro

  • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

    autor: Friedrich Nietzsche
  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth
  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte