Limuzina nunta Constanta

City VALET

Limuzina nunta Constanta pagina ce prezinta informatii din categoria - Limuzina nunta Constanta City VALET. Transport nunta, inchiriere limuzina, inchirieri limuzine, limuzine nunti, inchiriere microbuze, inchiriere autocare, inchiriere miniautocare, inchiriere masini epoca, inchiriere caleasca, inchiriere trasura.

        In 2007, cand a fost inregistrata marca City VALET, stiam cum suntem: punctuali, politicosi, profesionisti, de incredere, cu o serie de diplome in Comunicare si Customer Service si nu in ultimul rand, foarte buni soferi. Lucru ceritificat de diplomele de participare la cursurile de Active Safety Driving sustinute de Mercedes-Benz AMG Driving School.

      Poate de aici si pasiunea pentru Mercedes-Benz, marca premium care pune accentul in primul rand pe siguranta si confortul pasagerilor, pe eleganta si imaginea business.

Servicii

           In cea mai mare zi din viata dvs, in care doriti ca totul sa fie perfect, ati ales rochia cu atentie extrema, costumul cu croiala perfecta, restaurantul perfect, invitatiile cele mai frumoase...exista un lucru pe care poate nu-l aveti. Masina mirilor. City VALET - Mercedes - Wedding Services.

 

Sursa: www.cityvalet.ro

  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson
  • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

    autor: Mignon McLaughlin
  • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

    autor: Napoleon