Cofetarie-Tort Nunta Constanta

Cofetarie Constanta

Cofetarie-Tort Nunta Constanta pagina ce prezinta informatii din categoria - Cofetarie-Tort Nunta Constanta Cofetarie Constanta. Cofetarie, cofetarii, prajituri, torturi la comanda, torturi ocazie, ocazii, tort nunta, torturi cu fotografie, tortul miresei, mireasa, torturi figurine, tort personalizat, mini prajituri, bomboane, fursecuri, tort aniversar, prajituri nunta, piscoturi nunta, candy bar, fantana ciocolata, torturi copii, torturi speciale, prajituri nunta, bomboane nunta.

  Cofetaria din Constanta va rasfata gustul cu prajituri, torturi de nunta, torturi aniversare, torturi de botez,torture personalizate, briose pentru diferite ocazii, fursecuri, miniprajituri, bomboane, cozonaci si produse delicioase de patiserie.

  Din ingrediente atent selectionate, produsele noastre se bucura de aprecierea clientilor nostri atat la ocazii speciale cat si atunci cand o prajitura este cel mai bun mod de a incheia o masa in familie.
  O cofetarie care se respecta are propriile secrete pentru gustul inconfundabila al preparatelor sale! La cofetaria din Constanta, secretele din cofetarie stau bine ascunse in calitatea ingredientelor si in retetele proprii de prajituri, torturi, fursecuri, bomboane si cozonaci. Cofetaria din Constanta este o cofetarie care respecta gustul autentic al dulciurilor pregatite cu pasiune, dedicatie si atentie pentru calitate.

  Ciocolata si cacaoa belgiana, frisca naturala, untul, nucile de buna calitate si aromele natural se contopesc in glazuri dulci, blaturi pufoase si creme fine si spumoase care iti vor seduce iremediabil gustul.

   Dulciurilor pregatite in laboratorul cofetariei Constanta au la baza retete de casa, fapt care garanteaza pentru gustul autentic, asemanator prajiturilor din copilarie.
      Va invitam sa pasiti in universul dulce al cofetariei din Constanta! Veti redescoperi gustul dulciurilor de calitate, pregatite cu pasiune si dragoste!

Servicii

 • Cofetarie si patiserie
 • torturi, prajituri, bomboane, fursecuri
 • mini-prajituri, torturi aniversare
 • torture de nunta, torturi de botez
 • cozonaci, produse personalizate.

Galerie foto

 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche
 • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

  autor: Mignon McLaughlin
 • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

  autor: Provern finlandez