Efecte Speciale-Foc De Artificii Craiova

Artificii si Efecte Speciale Craiova

Efecte Speciale-Foc De Artificii Craiova pagina ce prezinta informatii din categoria - Efecte Speciale-Foc De Artificii Craiova Artificii si Efecte Speciale Craiova. Foc de artificii nunta, lumini nunta, perdea de stele, fum greu nunta, lowfog nunta, efect de apa nunta, followspot nunta, spot urmarire, lumini ambientale nunta, efecte speciale nunta, star cloth nunta, lasere nunta, bule de sapun nunta, show pentru nunta, muzica lumini, divertisment nunta, generator de spuma, confeti nunta, imitarea focului, laser show, lampioane zburatoare, pirotehnica, spectacol pirotehnic, focuri de artificii, spectacol cu raze laser, zapada artificiala.

Societate autorizata, oferim servicii pirotehnice (articole pirotehnice din categoriile: I,II,III si IV; T1,T2; P1,P2) la preturi promotionale, cu personal autorizat.
    Ne-am specializat in focuri de artificii si facem asta foarte bine. Suntem creativi, responsabili si ne respectam clientii.
    Focurile de artificii, fiecare in felul sau, sunt speciale, deoarece alegem impreuna cu dumneavoastra felul si tipul artificiilor, dar si intensitatea acestora.
    Ne-am specializat in specatacole pirotehnice deosebite, spectacole piromuzicale si momente pirotehnice care sa ramana in mintea invitatilor tai sau in amintirea participantilor la evenimentul pe care il organizati. Tot ce aveti de facut este sa tineti cont de sfaturile noastre, de experientele prin care noi deja am trecut si sa reusim impreuna sa adaptam cerintele dumneavoastra la spatiul in care are loc evenimentul. Pentru ca putem organiza trageri multiple simetrice sau intr-o singura culoare, putem alege o tema muzicala pentru spectacolele piromuzicale sau putem face combinatii cu proiectii laser si lumini arhitecturale.
    Daca exista un singur sarbatorit, indiferent ca este vorba despre o firma sau despre o aniversare, putem apela si la pirografie, adica putem sa punem in evidenta cu ajutorul focului, fie un nume sau o sigla, fie un numar de ani impliniti, sau alte texte sugestive pentru organizator. Regia si designul focurilor si a tragerilor se va realiza cu o colaborare stransa intre firma noastra si organizatorul evenimentului, asa incat experienta noastra va cadea direct in slujba dorintelor voastre.
    Dupa un prim eveniment impreuna, deveniti sigur clientii nostri fideli.

Servicii

 • Artificii
 • Efecte speciale
 • Scris pirotehnic.
 • gheata carbonica (alimentara)
 • Fum greu
 • Baloane

Artificii pentru nuntiimg_1307616436_168_400
Sigur ca poti sa-ti faci nunta si fara foc de artificii. Dar de ce sa-ti refuzi, tocmai intr-o astfel de zi, bucuria de a avea un eveniment inedit si stralucitor? Iata propunerile noastre:
-Alege unul din pachetele oferite de noi - Basic, Standard sau Premium.
-Regizeaza designul propriului foc de artificii, tinand cont de sfaturile si de experienta noastra. Poti lua in calcul urmatoarele momente pirotehnice:

 •     Focul de artificii de inaltime - cu dominanta de culoare, forme sau artificii speciale.
 •     Moment pirotehnic pentru intampinarea participantilor (alee de jerbe, flacari, cascade de scantei, jeturi etc.)
 •     Artificii pentru valsul miresei.
 •     Artificii pentru momentul tortului

    Artficii pentru evenimente speciale
img_1307616437_801_400Pentru cerinte speciale putem organiza trageri multiple simetrice sau numai o anumita culoare. Se mai pot folosii fumurile colorate si artificii de apa. De asemenea organizam focuri de tabara, retragerea cu torte sau alei cu flacari.
Pentru stabilirea unui program de pirotehnie adecvat evenimentului dumneavoastra va rugam sa solicitati o oferta speciala.

    Artificii pentru firme
Evenimentele pentru care o firma poate apela la artificii sunt multiple: deschiderea oficiala, lansare de produse sau sedii noi, team building, petrecere anuala. Pe langa pachetul standard de artificii, putem oferi pentru acest tip de eveniment si:

 •     Spectacole piromuzicale, pe o tema sonora adecvata specificului firmei.
 •     Artificii combinate cu proiectii laser si lumini arhitecturale sau proiectii pe ecrane de apa.
 •     Pirografie - numele sau sigla , numarul de ani sarbatoriti etc..

Galerie foto

 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon
 • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

  autor: Mignon McLaughlin
 • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

  autor: Rabindranath Tagore