Foto Video Nunta Craiova

SelromTV

Foto Video Nunta Craiova pagina ce prezinta informatii din categoria - Foto Video Nunta Craiova SelromTV. Fotograf nunta, fotografie nunta, foto nunta, foto botez, fotografie botez, fotograf botez, filmare nunta, filmari nunti, filmari nunta, , filmare nunti, filmari profesionale, fotografi profesionisti, fotografii nunta, fotografii nunti, cameramani nunti, video nunta, fotograf cameraman, fotograf cameraman nunta.

    Suntem o echipa cu experienta in organizarea de evenimente din CRAIOVA. Din ce in ce mai prezenta in viata noastra, imaginea digitala castiga teren in toate domeniile de activitate, fiind pe zi ce trece mai performanta in competitia cu fotografia clasica.
3_400_02
    Avantajele majore ale imaginii digitale sunt pretul scazut, scurtarea timpului de predare a lucrarii, posibilitatea vizulalizarii in momentul executiei si nu numai. Pasiunea noastra este sa prindem momentul, emotia si zambetul in ziua nuntii voastre. Atunci, ne vom apropia de voi cu discretie, pentru ca stim din experienta ca este cea mai buna cale de a filma cele mai importante momente la o nunta. Creativitatea, interesul si modestia ne caracterizeaza. Oferim clientilor nostri din Oltenia si din zonele adiacente fotografii si filmari pentru evenimiente importante(nunti, botezuri, aniversari) de inalta calitate, atat in format digital (DV – HDV) cat si in inalta definitie (HD). Filmarile sunt realizate cu aparatura profesionala si de ultima generatie.

   Produsul final va fi structurat ca un adevarat film (titlu, descriere de inceput si sfarsit), perfect sincronizat cu fundaluri muzicale alese impreuna cu dumneavoastra. Pentru ca Amintirile Nuntii dumneavostra sunt importante,  lasati-ne pe noi sa ne ocupam de ele, dumneavostra distrati-va!!  Creativitatea, interesul si modestia ne caracterizeaza. Fara indoiala ca va doriti ca cele mai importante momente ale nuntii dumneavoastra sa fie imortalizate intr-o maniera moderna si,  in acelasi timp,  durabila.  Noi venim in intampinarea asteptarilor dumneavoastra, oferindu-va serviciile noastre.

Servicii

Va oferim servicii foto si video pentru ocaziile speciale din viata dumneavoastra cum ar fi:

 • nunta;
 • botez;
 • cununie;
 • zile de nastere,  ect.

17_400    Doriti ca imaginile dumneavoastra sa fie perfecte?  Atunci aveti nevoie de serviciile noastre!

Pentru a se obtine imagini perfecte de prelucrare suplimentara care are rolul de a imbunatati culorile, contrastul, luminozitatea si claritatea, de a inlatura elementele nedorite cum ar fi cosuri, cicatrici, cearcane, alte imperfectiuni ale pielii. Retusul este mare consumator de timp, de aceea tariful este mai mare. Recomand prelucrare suplimentara pentru fotografiile care se fac la sedinta de portret si pentru cateva poze din timpul ceremoniei religioase.

    Editarea Video, este una din cele mai importante etape pentru obtinerea rezultatului dorit. Editarea video se face in studioul nostru cu ajutorul statiilor grafice.

Editarea video consta in:
- generic de prezentare cu meniu adaptat pentru fiecare tip de eveniment
- efecte video, tranzitii
- coloana sonora

    Realizam postprocesari SD si HD pe statii grafice profesionale, pastrand calitatea imaginii pana la finalizarea pe suport DVD sau BluRay.

    Montajul consta in eliminarea din filmare bruta a secventelor fara valoare si importanta, adaugarea de tranzitii intre secvente, corectii de contrast si culoare, efecte 2D/3D, coloana sonora, generice, prelucrarea imaginii si a sunetului.

    Se pot realiza clip-uri cu generic si meniu personalizat, albume foto tip film slide show cu diverse efecte de tranzitie si coloana sonora personalizata.

Galerie foto

 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche
 • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

  autor: Mignon McLaughlin
 • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

  autor: Provern finlandez