Divertisment Nunta Deva

Algedo Touch-Dance School

Divertisment Nunta Deva pagina ce prezinta informatii din categoria - Divertisment Nunta Deva Algedo Touch-Dance School. Divertisment nunta, formatii de muzica, dansatori profesionisti, magie, magician, caricaturi, caricaturist, show nunta, dans nunta, concurs de dans, karaoke, discursuri invitati, nuntasi, dansatori nunta, lectii dansul mirilor, lectii valsul miresei, moderator nunta, momente speciale, ursitoare botez .

dans nunta    Nunta e de departe cel mai important eveniment din viata dumneavoastra. Si, mai mult decat in orice alta zi, la nunta ta iti doresti si stralucesti, sa nu iti tremure genunchii privind in jurul tau si mai ales, sa nu iti calci partenerul pe picioare. De aceea, te invitam sa te inscrii la cursuri de dans pentru nunta  speciale create de Algedo Touch-Dance School pentru a raspunde nevoilor tale in aceasta zi atat de speciala.

    Si pentru ca este nunta voastra, solutia pe care v-o propunem este sa va concepem impreuna o coregrafie care sa va reprezinte, eventual pe melodia voastra preferata. Niciun vals al miresei nu va seamana cu altul, cu atat mai mult cu cat povestea voastra este unica. De asemenea putem invata tango, salsa sau orice dans prezentat la categoria DANSURI. In cazul in care aveti o melodie speciala instructorii nostri vor concepe o coregrafie potrivita pe aceasta melodie.

    

Servicii

 • antrenamente individuale, in care va bucurati de toata atentia antrenorului.
 • coregrafie personalizata pe cuplu si melodie
 • program flexibil
 • preturi imbatabile

Galerie foto

 • Cea mai inalta fericire de pe pamant este casatoria.

  autor: William Lyon Phelps
 • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

  autor: Napoleon Bonaparte
 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche