Formatie Nunta Dorohoi

Formatia Marcel Dupu

Formatie Nunta Dorohoi pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Dorohoi Formatia Marcel Dupu. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

     Oferta noastra vine in intampinarea tuturor celor care vor sa aiba o petrecere deosebita intr-o atmosfera incantatoare, in care muzica de calitate si buna dispozitie vor garanta amintirea  unor asemenea clipe.

     Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment sunt ingredientele necesare pentru ca distractia si voia buna in randul participantilor sa fie garantate.

    Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

        Formatia Marcel Dupu este compusa din:

     Marcel Dupu
Clape, Voce

Prof. Marcel Dupu
Director Palatul Copiilor si Elevilor Botosani
Dirijor Orchestra "MUGURELUL" a Clubului Copiilor Dorohoi
Presedinte Asociatia Mugurelul

    

 

 

 

 

Irina Miron
Voce

    

 

 

 

 

Nelu Scripcariu
Trompeta

 

 
    

 

 

Constantin Scripcariu
Clarinet, Saxofon

marceldupu_01

profil_irina_miron_400

profil_nelu_scripcariu_400

profil_costel_scripcariu_400

 

Servicii

    Formatia Marcel Dupu va invita sa petreceti momente de neuitat la orice eveniment fericit din viata dumneavoastra si va ofera servicii la un standard profesional pentru diferite ocazii precum: nunţi, botezuri, mese festive, petreceri, receptii, evenimente private.
    
    Repertoriul nostru cuprinde toate genurile de muzica: dance, latino, pop-rock, blues, reggae, vals, tango, slagare internationale dar si muzica populara traditionala.
    
    Ceea ce ne caracterizeaza sunt in primul rand experienta si profesionalismul pe care le-am dobandit in ani si ani de munca prin multa seriozitate si daruire sufleteasca pentru aceasta arta minunata care ne incanta auzul... MUZICA

Galerie foto

  • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

    autor: Napoleon
  • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

    autor: Rabindranath Tagore
  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez