Restaurant Salon Nunta Dorohoi

Restaurantul Magica

Restaurant Salon Nunta Dorohoi pagina ce prezinta informatii din categoria - Restaurant Salon Nunta Dorohoi Restaurantul Magica. Restaurant nunta, restaurant botez, restaurant evenimente speciale, salon nunta, local nunta, evenimente corporate, mese festive, meniu nunta.

magica_1_400      Locul în care pasiunea pentru eleganta si lucrurile bine făcute se îmbina cu bucuria de a oferii clienților noștri produse și servicii de înaltă calitate, care nu statisfac doar cele mai exigente și rafinate gusturi, ci care, în peste 20 de ani de muncă și de dedicare continuă, au reușit să consolideze o relație de încredere și prietenie reciprocă cu aceștia.  

    Restaurantul Magica din Dorohoi este locul ideal unde vă puteţi petrece  evenimentele importante din viata dumneavoastra, unde puteti sărbători aniversarile şi alte evenimente importante, să petreceţi timpul cu prietenii degustând meniuri pe placul tuturor,să organizaţi întâlnirile şi mesele de afaceri sau să vă invitaţi perechea la o cină romantică. Într-o ambianţă de excepţie, clienţii noştri se vor bucura zilnic de un meniu diversificat şi calitativ, chiar şi cele mai pretenţioase şi rafinate cerinţe vor fi satisfăcute.

   Restaurantul nostru dispune de o sala incapatoare unde putem primi fara probleme pana la 200 de invitati.

   Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a pune la punct toate detaliile evenimentului, astfel ca petrecerea de nunta sa fie intr-adevar un moment unic in viata, atat pentru voi, cat si pentru invitatii vostri.

     Aşadar, dacă vă aflaţi prin împrejurimi luaţi loc şi să aveţi pofta!

 

Servicii

Restaurantul Magica va sta la dispozitie pentu diferite ocazii speciale din viata dumneavoastra cum ar fi

 • nunti
 • botezuri;
 • banchete;
 • aniversarea zile de nastere;
 • organizarea intalniri de afaceri;
 • cina romantica;

Galerie foto

 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche
 • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

  autor: Rabindranath Tagore
 • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

  autor: Mignon McLaughlin