Formatie Nunta Dragasani

Trupa 9

Formatie Nunta Dragasani pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Dragasani Trupa 9. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

    Tot ceea ce facem, o facem cu maxim profesionalism acordând o mare atenție fiecărui eveniment și ne adaptăm ușor la orice fel de public.

    Abordăm un repertoriu variat și ne alegem melodiile cu mare grijă, pentru ca dorim să le reproducem cât mai aproape de original, și aici ne referim la muzica usoară româneasca și internațională...și nu în ultimul rând la muzica populară și de petrecere. In acest fel dorim sa fim cei mai buni dintre formatii nunte Valcea

    Considerăm ca un factor foarte important este modul de a-ți "vinde marfa" și anume melodia potrivită la timpul potrivit.

    Nu transformăm evenimentul într-o petrecere privată a unor invitați - aici ne referim la dedicații muzicale între invitați. Programul artistic este în totalitate dedicat sărbatoriților și gazdelor.

    Dacă ne solicită vre-un invitat o melodie anume, o integrăm în program și o interpretăm la momentul potrivit, astfel încât să nu stricăm cursul normal și atmosfera evenimentului.

    Genul muzical îl schimbăm în funcție de desfășurarea evenimentului (alternăm muzica populară și muzica ușoară). Ne axam pe ce prinde mai bine la momentul potrivit și nu abuzăm de un anumit gen muzical - încercam să nu plictisim....

    Programul artistic începe la ora stabilită de comun acord cu gazdele și se termină...la finalul evenimentului.

    Pentru mai multe detalii accesati www.trupa9.ro
    Trupa9 - componenta

Cristi Iordan - Voce, chitară electrică, chitară acustică și bouzoukimember1

După o activitate de 12 ani (1984 - 1996) pe scena rock-ului românesc alături de de grupul ANTRACT, grup înființat de Cristi Iordan, Bobiță Cătușanu și Zelu Iordan, Cristi părăsește grupul dedicându-se activității de studio și se alătură formației Alutus (1996 - 2005), formație dedicată doar evenimentelor private.
In 2009 înfințează alături de Elena Iordan și Iulian Andrei propria formație sub denumirea TRUPA 9. Și de această dată activitatea formației este dedicată doar evenimentelor private.


Elena Iordan - Solist vocal - muzică populară și muzică ușoarămember2

Din anul 1996 până în anul 2008 activează ca solist vocal în formația ALUTUS. In 2009 se alatură formatiei TRUPA 9 unde activează și în prezent.
Abordează cu usurință orice gen de muzică populară din toate zonele țării și nu în ultimul rând muzica ușoară romănească, grecească , sârbească sau internațională.


member3Cristi Caliu - Vioară

Cea mai semnificativă colaborare până în prezent a fost din anul 2002 până în anul 2012 ca membru permanent în formația permanentă a interpretei Mariana Ionescu Căpitanescu.
In 2013 se alatură formației TRUPA 9 contribuind cu întreaga sa experiență muzicală acumulată cântând live sau participand la imprimari de CD-uri alături de mari interpreți : Mariana Ionescu Căpitanescu, Petrică Mâțu Stoian, Niculina Stoican, Constantin Enceanu, etc.


Iulian Andrei - Pian, orgă și instrumente cu clapemember4

Din anul 2009 este membru permanent în formația TRUPA 9. O colaborare semnificativă o are împreună cu Cristi Iordan în realizarea proiectului ANTRACT Electro-Acustic în anul 2011.
In anul 2011 și 2012 activează și în cadul Scolii Populare de Arte ca profesor la clasa de orgă, și corepetitor.
Colaborează cu studioul Wave Production în calitate de editor sunet.


member5Cristina Iordan - Nai, backing vocal

 

 

 

Elena Caliu - Vioară, backing vocalmember6

Servicii

Va stam la dispozitie pentru a va incanta cu cele mai noi si mai frumoase piese muzicale pentru:

 •     nunta;
 •     petreceri private;
 •     aniversari;
 •     botez;
 •     orice tip de evenimente, etc.

Galerie foto

 • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

  autor: Socrate
 • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

  autor: James C. Dobson
 • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

  autor: Joseph Barth