Restaurant Salon Nunta Eforie Nord

Restaurantul EL STEFANINO

Restaurant Salon Nunta Eforie Nord pagina ce prezinta informatii din categoria - Restaurant Salon Nunta Eforie Nord Restaurantul EL STEFANINO. Restaurant nunta, restaurant botez, restaurant evenimente speciale, salon nunta, local nunta, evenimente corporate, mese festive, meniu nunta.

   Mare. soare, plaja, faleza din Eforie Nord, briza marii, atmosfera si privelistea unica de la malul Marii Negre, toate acestea va sunt disponibile la Restaurantul El Stefanino aflat pe faleza din Eforie Nord.

Aici prin contur roadele imaginatiei, putand organiza cele mai deosebite evenimente. Pozitia privilegiata a hotelului cu deschidere frontala spre mare, pe faleza din Eforie Nord, terasa si restaurantul El Stefanino, va invaluie intr-o atmosfera de relaxare, detasare si visare.

 Restaurant El Stefanino

La El Stefanino intelegem ca nunta dumneavoastra este si trebuie sa ramana un eveniment unic. Alegerea locatiei de nunta, rochiei de mireasa, formatiei, vinului, meniului. florilor si a decoratiunilor de nunta sunt provocari si toate cumuleaza cheia evenimentului perfect.

Locatia este primul si cel mai important lucru atunci cand v-ati hotarat pentru nunta mult visata. Daca va doriti un loc unic, unde altundeva decat pe faleza marii la E Stefanino, un restaurant cald si romantic care va asigura toate conditiile pentru nunta perfecta. La El Stefanino avem pentru dumneavoastra 100 de locuri la restaurant si 250 locuri pe terasa.

Va oferim exclusiv servicii integrate si suport complet pentru organizarea unei nuntii perfecte:

-       O varietate de meniuri conform celor mai pretentioase gusturi, cu preparate din bucataria romaneasca dar si international cu ingredientele cele mai proaspete, atent selectionate de bucatarul sef.

-       Muzica live sau DJ care va vor crea si intretine cea mai frumoasa atmosfera si va vor face invitatii sa danseze pana la epuizare.

-       Servicii complete de bar cu barmani profesionisti, selectie si personalizare de bauturi premium si cocktail-uri pentru nunta.

-       Parteneriate cu decoratori si floristi care sa va puna in scena orice idee de amenajare asa cum doar ati visat.

-       Parteneriate cu furnizori de jocuri de lumini, artificii, fum greu si gheata carbonica, care sa va transpuna intr-o lume de poveste.

-       Idei si tematici de nunta, pentru personalizarea evenimentului tau.

-       25 camere single, duble, family si apartamente pentru a va caza dumneavoastra si invitatii dumneavoatra.Restaurant El Stefanino

 

Petreceri de sfarsit de an, team building-uri, petreceri cu tematica de Craciun sau sarbatori Pascale, orice eveniment organizat de compania dumneavoastra primeste o amprenta de unicitate, stil si personalitate la El Stefanino, pe faleza din Eforie Nord.

Echipa de specialisti de la El Stefanino va pune la dispozitie un pachet integrat de cazare, masa si programe de team building sau activitati recreative, pentru a va ajuta sa construiti echipe de success, mai unite si mai eficiente.

Va putem rezerva exclusiv restaurantul, locatie deosebita pentru conferinte sau lansari de produs. 

Servicii

 Restaurantu EL STEFANINO va sta la dispozitie pentu cele mai importante ocazii din viata dumeavoastra cum ar fi:

 •     nunti;
 •     botezuri;
 •     banchete;
 •     aniversari;
 •     mese festive;
 •     diferite evenimente
 •     petreceri tematice corporatiste

Galerie foto

 • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

  autor: Rabindranath Tagore
 • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

  autor: James C. Dobson
 • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

  autor: Socrate