Aranjamente Florale Focsani

Floraria Casa Blanca

Aranjamente Florale Focsani pagina ce prezinta informatii din categoria - Aranjamente Florale Focsani Floraria Casa Blanca. Partenerii portalului Nuntas.ro va ofera aranjamente florale, buchete mireasa, lumanari cununie, decoratiuni nunta, lumanari nunta, lumanari botez, flori pentru nunta, decoratiuni baloane, buchete nasa, aranjamente florale mese festive, aranjamente florale decor restaurant, flori, aranjamente, nunta, botez, decoratiuni.

    Exprima-ti mesajul pe care vrei sa-l afle lumea, despre maretia Aranjamente Florale Focsani, florarie, buchete mireasa, flori nunta, lumanari nuntaevenimentului si farmecul locului in care doresti ca florile sa-ti fie alturi si sa completeze prin nobletea lor acele momente unice din viata ta.

    Decoratorul nostru floral va ofera consiliere pentru alegerea nuantelor si tipurilor de flori, pentru conceperea aranjamentelor si realizarea acestora, pentru a putea gasi cel mai potrivit mod de a da viata imaginatiei si dorintelor d-voastra.

    Va asteptam sa ne impartasiti visul legat de un eveniment important din viata dumneavoastra pentru ca noi, cu experienta si creativitate, cu pasiune, vom da viata dorintelor dumneavoastra!

Servicii

    Putem realiza:

 • Buchete, aranjamente si decoratiuni florale;
 • Buchete de mireasa, lumanari de cununie si de botez, corsaje, bratari si coliere florale, aranjamente florale pentru masini, biserica, restaurant si botez;
 • Aranjamente si decoratiuni pentru sarbatorile de iarna;
 • Coroane funeare.

Galerie foto

 • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

  autor: Samuel Smiles
 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon
 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche