Formatie Nunta Galati

Formatia Contrast

Formatie Nunta Galati pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Galati Formatia Contrast. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

         Bine ati venit la formatia Contrast din Galati

    Una din cele mai cunoscute formatii de muzica de petreceri, din zona Moldovei si mai ales din Galati, formatia Contrast are in componenta doua voci de exceptie si instrumentisti de valoare cu o bogata experienta in activitatea lor, care speram din toata inima sa ajunga la sufletul celor ce ne indragesc cantecele.

    Succesul organizarii unui eveniment deosebit implica pe langa profesionalism si o prezenta artistica deosebita. Formatia CONTRAST este o formatie cu traditie in muzica usoara, populara si de petrecere pentru toate evenimentele si toate gusturile. Pe parcursul anilor de activitate formatia de muzica a sustinut multe recitaluri la diferite evenimente mondene: receptii, nunti, botezuri, cocktailuri, petreceri private, onomastici.

    Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul melomanilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

    Oferta noastra vine in intampinarea dumneavoastra, tuturor celor ce vor sa aiba o petrecere deosebita care sa reprezinte o alternativa oferind o atmosfera incantatoare perfect potrivita stilului petrecerii dumneavoastra, in care muzica de calitate si buna dispozitie vor garanta amintirea unor asemenea clipe.

    Punem accentul pe calitatea melodica si armonica reprezentativa a muzicii de petreceri, intr-un mod inedit de interpretare al solistilor nostri.

    Ne definim prin eleganta si bunul gust in materie de muzica si credem cu siguranta ca suntem alegerea perfecta pentru un eveniment reusit.

    Deoarece ziua nuntii este unul dintre cele mai importante momente din viata dumneavoastra, dorim sa va fim alaturi in alegerea muzicii. Suntem flexibili si dornici sa discutam orice nevoie sau cerere deosebita pentru ca dumneavoastra cat si invitatii dumneavoastra sa fiti incantati de alegerea facuta.

    Credem ca prin alegerea noastra muzica interpretata de solisti va fi surpriza serii intr-o maniera de spectacol care va depasi toate asteptarile, alegand piesele cele mai antrenante si indragite de catre invitatii dumneavoastra.

   Sonorizarea noastra este dotata cu aparatura de ultima ora pentru orice fel de eveniment de pana la 1400 de Wati RMS atat în interior cat si în aer liber.

   Desi activam cu precadere in Galati la cererea dumneavoastra ne putem deplasa oriunde in tara, transportul fiind inclus in pretul prestatiei noastre muzicale.

   Alegeti un super show muzical imbinat cu muzica de petrecere, muzica populara cu influente pop house si muzica lautareasca veche.

Formatia noastra este compusa din:

 • Doina Albu Solista Muzica Usoara
 • Maria Ivasc Purdel Solista Muzica Populara
 • George Banatu Instrumentist Vioara, Chitara
 • Ionel Serban Instrumentist Keyboard

Galerie foto

 • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

  autor: Joseph Barth
 • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

  autor: Rabindranath Tagore
 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche