Foto Video Nunta Galati

Fotolux

Foto Video Nunta Galati pagina ce prezinta informatii din categoria - Foto Video Nunta Galati Fotolux. Fotograf nunta, fotografie nunta, foto nunta, foto botez, fotografie botez, fotograf botez, filmare nunta, filmari nunti, filmari nunta, , filmare nunti, filmari profesionale, fotografi profesionisti, fotografii nunta, fotografii nunti, cameramani nunti, video nunta, fotograf cameraman, fotograf cameraman nunta.

 

“Calitatea amintirilor tale” acesta este motto dupa care ne ghidam in munca noastra si de aceea acordam o atentie deosebita in a surprinde trairile dumneavoastra din momentele cele mai importante ale vietii.

Filmari si videoclipuri full HD Galati - Fotografii profesionale Nunti Galati -Fotolux Galati

    

Fotolux Galati vine cu pachete foto video avantajoase (fotografii si video de nunta, fotografii si video de botez, fotografii si video de eveniment, sedinte foto, prelucrari de imagini, albume fotobook) si cu pachete tresh the dress gratuite pentru toti tinerii casatoriti. Sedinta foto va fi programata dupa incheierea evenimentului, atunci cand mirii sunt eliberati total de emotiile zilei de nunta. Noi suntem expresia calitatii si a profesionalismului de care aveti nevoie.

      Cu experienta in domeniul foto video acumulata in cei peste 10 ani de activitate venim in intimpinarea clientilor nostri din Galati, Braila, Focsani, Tulcea, Constanta si Bucuresti cu solutii pentru a transforma fiecare eveniment intr-un moment unic si de neuitat.

Fiecare eveniment poate fi rezumat intr-un album digital profesional personalizat. Putem realiza toata gama de fotobook-uri(albume digitale gen fotocarte), de la albume de buzunar  de mici dimensiuni pana la dimensiunea maxima 30x40cm (inchis).

Albumele pe care le putem oferi:

-         Album piele
-         Album piele ecologica
-         Album coperta foto
-         Album coperta foto impaturita

Albumele din piele sau piele ecologica pot avea inserate 1,2 sau 3 fotografii pe coperta sau pe toata inaltimea ei, pot avea coltare metalice, cusute pe margine, cu prima si ultima pagina din catifea si multe alte optiuni, dupa dorinta clientului.

Pentru noi toate momentele importante din evenimentul la care participam au fost suprinse la cele mai inalte standarte chiar daca cei implicati nici macar nu erau constienti – degetele albite de emotie pe o vericheta, zambetul ascuns a unui copil in preajma parintilor sau schipirea emotionala din ochii celor prezentii intregesc cadrul mirific al povesti suprinse de obiectivul camerei noastre.

Pentru a calatori in timp, va fi suficient sa rasfoiti impreuna filele vietii dintr-un album foto sau filmul botezului bebelusului dvs. si veti retrai momentele emotionante care v-au marcat viata.

Optional se pot face albume foto profesionale cu coperti din piele ecologica sau naturala, catifea sau suprafata printabila.

 

Servicii

 • filmarii nunti si botezuri;
 • fotograf nunta;
 • fotograf botez;
 • fotograf sedinte;
 • diverse.

 

Sursa: www.photolux.ro

Galerie foto

 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon
 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche
 • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

  autor: James C. Dobson