Aranjamente Florale Iasi

Eden Design

Aranjamente Florale Iasi pagina ce prezinta informatii din categoria - Aranjamente Florale Iasi Eden Design. Partenerii portalului Nuntas.ro va ofera aranjamente florale, buchete mireasa, lumanari cununie, decoratiuni nunta, lumanari nunta, lumanari botez, flori pentru nunta, decoratiuni baloane, buchete nasa, aranjamente florale mese festive, aranjamente florale decor restaurant, flori, aranjamente, nunta, botez, decoratiuni.

nunta

    Floraria Eden, vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta de produse si servicii, straduindu-se ca fiecare eveniment din viata dumneavoastra sa fie unic.

    Suntem o echipa de profesionisti, plini de creativitate, un nume in topul firmelor de specialitate, dornici sa va impartasim din experienta noastra.

    Serviciile noastre includ decoratiuni florale pentru orice eveniment de la reuniuni private pana la cele mai elaborate nunti.

    Va asteptam sa ne impartasiti visul legat de un eveniment important din viata dumneavoastra pentru ca noi, cu experienta si creativitate, cu pasiune, vom da viata dorintelor dumneavoastra.

    Vrem sa va surprindem cu gama noastra de produse destinate cadourilor pentru cele mai rafinate gusturi.

      Nu vrem sa ne credeti pe cuvant, vrem sa ne vizitati sa va convingeti!

Servicii

Va stam la dispozitie cu cele mai frumoase aranjamente florale si va asteptam pentru a crea buchetul dumneavoastra cel mult visat!

    De asemenea va oferim:

 • Cosulete cu flori;
 • Aranjamente pentru nunta;
 • Lumanari pentru nunta ;
 • Buchete de mireasa.

Galerie foto

 • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

  autor: Rabindranath Tagore
 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon
 • Cea mai inalta fericire de pe pamant este casatoria.

  autor: William Lyon Phelps