Formatie Nunta Iasi

Formatia KLAVIS

Formatie Nunta Iasi pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Iasi Formatia KLAVIS. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

      Formatia KLAVIS este o trupă ai carei membri au o bogată experiență muzicală, cel mai vechi activând în această branșă dinainte de 1989. Avem un repertoriu vast, adecvat oricărui tip de petrecere, oferind o muzică de calitate pentru cele mai frumoase momente din viața dumneavoastră - nuntă, botez, aniversare, banchet sau alte tipuri de petreceri private.

     Experienta noastra acumulată de-a lungul anilor, seriozitatea si profesionalismul ne recomanda ca fiind o formație capabilă să vă ofere o petrecere de neuitat, cu melodii din repertoriul românesc și internațional pentru toate vârstele și pretentiile.

     Activăm cu preponderență în Iași, Bacău, Vaslui, Piatra Neamț, Botoșani, dar răspundem și la solicitari din alte orașe ale Moldovei sau din țară.

     Repertoriul formatiei KLAVIS este unul adecvat oricarui tip de petrecere, cuprinzand toate genurile de muzica - vocala si instrumentala, usoara romaneasca si straina, vals, tango, populara din toate zonele tarii - pretandu-se oricarei varste si indeplinind cerintele oricaror exigente si pretentii. Numarul pieselor din repertoriu se apropie de 1000, avand deci posibilitati nelimitate de alegere a unui repertoriu adecvat pentru orice tip de eveniment muzical. FORMATIA KLAVIS nu interpretează manele, acestea neincadrandu-se in tipicul formatiei.

Servicii

        Formatia KLAVIS va ofera o muzica de calitate pentru cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra. Alaturi de noi nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra vor fi de neuitat.

Galerie foto

  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth
  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez
  • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

    autor: Friedrich Nietzsche