Mire Iasi

Mire&Mireasa

Mire Iasi pagina ce prezinta informatii din categoria - Mire Iasi Mire&Mireasa. Costume mire, costume barbatesti, costume pentru barbati, costume barbati, accesorii barbati, pantofi barbati, costum nunta, costum ginere, costum la comanda, pantofi mire, costum la comanda mire.

      Atelierul de creatie Claudiu Ungureanu reuseste sa aduca in prim plan, an de an, acele amanunte, pe care toti le cautam intr-un costum la comanda anume nobletea si eleganta, fara a iesi din tiparele marelor case de moda din Paris,New York sau Milano care stabilesc cromaticile si tesaturile ce se vor purta in sezonul urmator.Costumele slim fit , marca Claudiu Ungureanu urmaresc liniile moderne si tin cont de anatomia corpului denatand o fina eleganta, maretie si o potrivire perfecta.

Servicii

      Un costum de calitate reprezintă piesa de rezistenţă în garderoba unui bărbat. Nimic nu se compară cu un costum personalizat şi atenţia personală a unui maistru croitor. Croiul unui costum realizat pe comandă este incomparabil. Acesta subliniază calităţile fizice, gustul estetic, personalitatea, luxul şi eleganţa.

 

Sursa: www.miremireasa.ro

  • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

    autor: Mignon McLaughlin
  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson
  • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

    autor: Napoleon