DJ Sonorizare Mangalia

Dinu Gheorghe

DJ Sonorizare Mangalia pagina ce prezinta informatii din categoria - DJ Sonorizare Mangalia Dinu Gheorghe. Muzica pentru nunti, muzica pentru nunta, muzica pentru cumatrii, muzicanti nunta, dj nunta, formatii nunta, orchestra nunta, muzica populara nunta, muzica nunta, formatie nunta, dj evenimente, dj petrecere, mc nunta, prezentator evenimente, dj mc nunta.

        Urmeaza sa va uniti destinul alaturi de persoana iubita, sa impartasiti sentimentele unui legamant pentru viitor, sa impartiti energie si bucurie alaturi de prieteni, sa savurati succesul alaturi de colegi sau partenerii de afaceri, toate in cadru unei petreceri de neuitat? Atunci va sta la dispozitie, pentru a da o nota calda, de romantism si euforie oricarei petreceri.
Experienta de peste 11 ani ii confera lui Dj Michael posibilitatea sa se diferentieze de ceilalti dj printr-o vasta experienta, un portofoliu generos, cat si satisfactia realizarilor celor mai bune petreceri si aprecierea pe plan profesional.
Pentru a veni in intampinarea dorintelor tuturor clientilor am transformat orice petrecere intr-un adevarat show oferind:
* Diversitate in genuri muzicale
* Streaming Live
* Previzualizare photo - cu ajutorul fotografului de la evenimentul respectiv vom putea afisa pe ecranul de proiectie poze ale evenimentului din respectiva zi
* Karaoke
* Pentru a anima atmosfera DJ Michael va aborda diverse tinute, palarii, peruci
* In cazul nuntilor, la cererea mirilor pentru deschiderea evenimentului oficial se poate pregati si videoclipul piesei preferate imbinat cu versurile si fotografiile personale, proiectare video, si multe altele. ( un scurt istoric al iubirii voastre )
*** Bonus - fotografii in timpul evenimentului ( in limita timpului disponibil )

       De aceea noi speram ca tu sa iei decizia cea mai buna in alegerea celui mai bun DJ pentru evenimentul tau..
       Contactati-ne si va vom transforma seara in una de neuitat!

  • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

    autor: Mignon McLaughlin
  • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

    autor: Socrate
  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson