Formatie Nunta Miercurea Ciuc

Trupa Universal Grup

Formatie Nunta Miercurea Ciuc pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Miercurea Ciuc Trupa Universal Grup. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

     Trupa Universal Group poate fi oriunde si oricand alaturi de dumneavoastra in organizarea unor petreceri de neuitat!

    Ne mandrim cu faptul ca punctul nostru forte este seriozitatea si grija permanenta pentru a satisface toate nevoile clientilor nostri. Stim ca unele evenimente, precum nuntile, sunt momente unice in viata, tocmai de aceea este de datoria noastra ca totul sa sune struna iar auditoriul sa fie incantat de virtuozitatea cu care stim sa creem atmosfera perfecta de distractie si buna dispozitie.

     Muzica noastra populara, usoara, cea de petrecere sau de dans va insotesc pe tot parcursul evenimentului.
     Prin experienta deprinsa in anii de activitate credem ca va putem sta la dispozitie cu multe sfaturi legate de desfasuratorul evenimentului si ne face placere sa va acordam consiliere in acest sens.
     Despre genurile muzicale aflate intre preferintele dumneavoastra putem spune ca suntem in masura sa satisfacem majoritatea cererilor cu un repertoriu variat fiind deschisi oricaror sugestii din partea celor care ne solicita. 
     Ramane sa va convingeti de aceste lucruri doar contactandu-ne pentru orice eveniment la telefoanele de pe pagina noastra, si va vom garanta un ambient muzical de inalta clasa.

 

 

Servicii

 • nunti;
 • botezuri;
 • petreceri private;
 • evenimente speciale, etc

Galerie foto

 • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

  autor: Napoleon Bonaparte
 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon
 • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

  autor: Rabindranath Tagore