Formatie Nunta Negresti Oas

Formatia Pionierii

Formatie Nunta Negresti Oas pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Negresti Oas Formatia Pionierii. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

formatiapionierii15_400    Ma numesc Dobie Denis. Primele cunostinte muzicale le-am primit la Casa Pionierilor din Negresti Oas sub indrumarea regretatului Prof. Pop Ioan un bun pedagog si un foarte bun parinte muzical. Am inceput la varsta de 7 ani instrumente cu corzi (vioara, mandolina, chitara), iar mai tarziu la varsta de 13 ani am prins dragostea clapelor care m-au reprezentat si ma reprezinta cel mai bine. Din liceu am fost membru al trupelor de muzica usoara si pop-rock, iar in paralel activand cu formatii mixte, inclusiv formatia fostilor mei dascali muzicali Formatia Pionierii, fiind unul din cei de a doua generatie din acest brand foarte popular in zona Oasului. In decursul anilor am avut ocazia de a canta in formule diferite si cu nume sonore la evenimente muzicale si petreceri. Amintesc cateva locatii la care am cantat de-a lungul anilor: Restaurant Parc, Cabana Teilor, Restaurant Hard iar in prezent ne gasiti vinerea la Castel Transilvania - Baia Mare. Formula in care suntem o numesc personal „formula magica” cu talente de 5 stele fermecand cele mai pretentioase gusturi muzicale.

formatiapionierii16_400


    Numele meu este Somesan Madalina, pentru cei care nu ma cunosc si am 24 de ani. Actualmente solist vocal in formatia Pionierii. Cariera mea a inceput la o varsta frageda de 3 ani si jumatate sub indrumarea regretatului professor de muzica Karacsony Peter, coordinator al renumitei formatii de muzica usoara Castelanii din orasul Carei. Sub indrumarea dansului si a altor profesori am participat nenumarate concursuri in tara si strainatate de unde m-am intors de cele mai multe ori victorioasa. Mentionez cateva dintre ele: Ursuletul de Aur, Mamaia Copiilor, Festivalul de Francofonie din Ungaria si Franta etc. Activez alaturi de 4 colegi minunati in formatia mai sus mentionata si sunt mandara de ceea ce am realizat si realizam impreuna pe plan profesional.


 formatiapionierii06_400   Numele meu este Lucian Malinetescu.

    Prima oara am cochetat cu muzica in liceu facand parte dintr-o formatie pop-rock numita Fair-Play la Carei sub indrumarea prietenilor nostril din renumita formatie In-Extenso.

    In prezent activez in formatia Pionierii din Negresti Oas unde muncim, realizam si satisfacem pretentii muzicale de orice gen.

    Cine va citi acest text am dorii sa il intalnim si la petrecerile unde ambientul muzical este asigurat de catre noi.


formatiapionierii11_400
    Ma numesc Szabo Ioan si provin dintr-o familie de lautari din tata in fiu, incepand muzica cu adevarat de la varsta de 8 ani.

    In sirul anilor am colaborat cu formatiile: Cristal de la Satu Mare, Albatros de la Baia Mare, Mesager I si Amfora de la Satu Mare. In cariera muzicala am cantat la restaurant si cluburi cum ar fi : Crama Aurora, Restaurant Vanatorul, Claudet si Casa Blanca.

    Momentan sunt membru al formatiei Pionierii cu care avem proiecte de viitor si suntem foarte compatibili si omogeni atat musical cat si in viata de zi cu zi.


formatiapionierii01_400
    Ma numest Calin Rat. Am inceput primii pasi in viata muzicala condus de prof. Dumitru Iederan de la Carei, la varsta de 8 ani.

    Am activat in Taraf Traditional alaturi de d-ul prof. Iederan, de renumitul violinist Dan Daniel, Catalin Ardelean cu care am participat la diferite manifestari artistice atat in tara cat si peste hotare. In decursul carierei mele am mai colaborat cu d-na Speranta Radulescu renumit etno-muzicolog la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti.

    Actualmente sunt membru al formatiei Pionierii cu care formam o echipa compatibila, incercand sa satisfacem orice doleanta muzicala.

formatiapionierii20_400
    Numele meu este Adrian Dragoş. La vârsta de 12 ani am început să cânt la chitară. Am cântat în Cenaclul Preludii înfiinţat de către Felician Pop cu care am participat la foarte multe spectacole în ţară. Tot atunci am început să cânt la evenimente şi petreceri. Am colaborat cu formaţia Metropolis. În prezent sunt membru al formaţiei Pionierii.

    Tot ce îmi doresc este să avem posibilitatea de a cânta, de a face muzică pentru public. Sper ca muzica

    noastră să ofere o mică bucurie, un zâmbet pentru public. Pentru cei care încă nu ne cunosc, să asculte muzica noastră şi s-ar putea să le placă şi să găsească ceva special în ceea ce facem noi.

Servicii

Va stam la dispozitie pentru a va incanta cu cele mai noi si mai frumoase piese muzicale pentru:

 • nunta;
 • botez;
 • petreceri private;
 • aniversari;
 • orice tip de evenimente, etc.

Galerie foto

 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche
 • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

  autor: Napoleon Bonaparte
 • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

  autor: Socrate