Agentie Organizare Nunta Oradea

Ramy Decor

Agentie Organizare Nunta Oradea pagina ce prezinta informatii din categoria - Agentie Organizare Nunta Oradea Ramy Decor. Partenerii portalului Nuntas.ro va ofera servicii de organizare evenimente, organizari evenimente, organizari nunti, organizare nunta, organizare botez, organizari petreceri, organizari petreceri copii, corturi de nunta, decoratiuni, organizari petreceri corporative, aranjamente florale, program artistic, ice carving, agentie organizare evenimente, agentie organizare nunta, invitatii nunta, invitatii botez, marturii.

Ramy Decor este o agentie care organizeaza nunti si diferite evenimente festive in Oradea si nu numai. Infiintata cu cativa ani in urma, agentia se focuseaza pe crearea de decoratiuni pentru nunti care in final sa depaseasca asteptarile clientilor.
Va venim in intampinare cu un colectiv tanar, dar experimentat, care este gata sa va transforme visul in realitate la preturi accesibile oricarui buget.
Cheia reusitei evenimentului, fie el nunta, botez sau aniversare, este comunicarea si colaborarea stransa cu clientii nostri, ceea ce ne permite sa le satisfacem cerintele si in cele mai mici detalii.
Alegeti serviciile agentiei noastre si veti castiga timp, deoarece va oferim toata gama de produse necesare organizarii si decorarii unei nunti, de la huse din satin la diverse decoruri cu pene de strut, de la aranjamente florale la fantani de ciocolata si de la invitatii de nunta la rochii de mireasa.

Servicii

Decoratiuni sali de nunta
Receptia este unul dintre cele mai importante elemente ale nuntii. Sala sau locul in care musafirii sunt invitati sa petreaca luand masa oferita de miri creeaza 60% din atmosfera nuntii. Ramy Decor va propune idei de aranjamente si culori pentru ca receptia sa fie de neuitat.

Aranjamente florale pentru nunta
Tacute, colorate, dar vii, florile sunt martorele juramantului celor doi. Aduc o aura de mister si o nota de eleganta evenimentului care pecetluieste dragostea celor doi.

Accesorii
Detaliile sunt lucruri marunte despre care uneori credem ca trec neobservate, insa absenta lor da impresia ca lipseste ceva. Pentru ca la nunta voastra sa nu lipseasca nimic, Ramy Decor va imbogateste evenimentul cu artificii, fantani de ciocolata, inimioare pentru plicuri si multe altele.

Invitatii de nunta
Ati stabilit locatia, data si ora cununiei si a receptiei. Nu va mai ramane decat sa va informati prietenii si familia intr-un mod elegant.

Fotografie si filmari pentru nunti
Nicio zi nu trece mai repede decat cea pe care o asteptati cel mai mult. Iar daca a fost si o zi reusita, va ramane de neuitat in amintirea dumneavoastra. Merita sa va asigurati ca si cei care nu au fost prezenti la eveniment vor avea sansa sa se bucure cu dumneavoastra!

Galerie foto

  • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

    autor: Samuel Smiles
  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez
  • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

    autor: Mignon McLaughlin