Formatie Nunta Oradea

Mihaela Dărăban ( MiMi )

Formatie Nunta Oradea pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Oradea Mihaela Dărăban ( MiMi ). Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

          Formatia noastra este recomandata pentru petreceri si evenimente (nunti, botezuri, aniversari). Cu o experienta bogata in domeniul nuntilor si al petrecerilor, formatia noastra detine un vast repertoriu, imbinand mai multe genuri, de la muzica de petrecere si folclor din diverse zone ale tarii, la muzica usoara nationala. Orice eveniment - petrecere privata, nunta, botez, seri distractive, spectacole, onomastice, etc. - fara muzica live si in special "lautari" pe romaneste nu are farmec si nu da buna dispozitie.

          Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie garantata.

          Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

      

Servicii

Va stam la dispozitie pentru a va incanta cu cele mai noi si mai frumoase piese muzicale pentru:

 •     nunta;
 •     botez;
 •     petreceri private;
 •     aniversari;
 •     orice tip de evenimente, etc

Galerie foto

 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche
 • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

  autor: Joseph Barth
 • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

  autor: Socrate