Limuzina nunta Pantelimon

Cai si Trasuri

Limuzina nunta Pantelimon pagina ce prezinta informatii din categoria - Limuzina nunta Pantelimon Cai si Trasuri. Transport nunta, inchiriere limuzina, inchirieri limuzine, limuzine nunti, inchiriere microbuze, inchiriere autocare, inchiriere miniautocare, inchiriere masini epoca, inchiriere caleasca, inchiriere trasura.

            Inca din copilarie am avut bucuria de a creste printre cai. Acest lucru mi-a permis sa intru in contact cu diferite rase minunate de cai. I-am apreciat din tot sufletul pentru calitatile lor speciale, pentru caracterele lor specifice si unice. Aceste puternice, versatile si carismatice animale poseda un caracter autentic, generos si o natura onesta.
Intotdeauna de culoare neagra, calul din rasa Friesian se remarca prin postura deosebita si expresiva, prin coama lunga si greabanul inalt. Este un cal inteligent, cu un mental echilibrat, voluntar si calm, dar reactiv si sensibil.
            Vointa, generozitatea si onestitatea acestuia m-au facut sa apreciez in mod deosebit acest animal maiestuos si nobil. Combinatia dintre polivalenta sa, natura atletica si inteligenta sa este fara egal.
 

Servicii

          Vinde sau inchiriaza trasuri de nunta; Caleasca Cinderella pentru evenimente speciale; Trasura vis-a-vis verde: trasura de 4 persoane pentru evenimente speciale sau promenade; trasura alba: trasura pentru 4 persoane, cu copertina retractabila din piele, beneficiaza de suspensii si frane pe disc; inchirieri cai rasa Friesian pentru atelaje si trasuri pentru evenimente speciale.

 

Sursa: www.caisitrasuri.ro

  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte
  • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

    autor: Pitagora
  • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

    autor: Friedrich Nietzsche