Formatie Nunta Pascani

Formatia Diamant din Pascani

Formatie Nunta Pascani pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Pascani Formatia Diamant din Pascani. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

nunta   Formatia Diamant din Pascani 

              Cu interpretul de muzica populară Cristinel Iordăchioaia

     Formaţia Diamant din Paşcani, înființată în urmă cu peste 25 de ani, are o componenţă stabilă de aproape 10 ani. Membrii trupei, care au încântat şi continuă să încânte pe toţi cei care îi invită la evenimente, marcând momentele importante din vieţile acestora, sunt: Iordăchioaia Cristinel – interpret de muzică populară, Adumitroaie Petronela - solo voce, Isticioaia Ionuţ – clape şi solo voce, Maftei Cornel - acodeon, Creţu Iulian – saxofon.

    Formaţia Diamant din Pașcani a realizat în ultimii ani 5 albume cu muzică de petrecere, fiind susţinută de Casa de Producţie „Spiros” din Galaţi.

    Pentru multe din piesele de pe albume au fost realizate videoclipuri. Formația a fost invitată de nenumărate ori la posturi de televiziune care promovează muzica de calitate.

     Această trupă s-a remarcat continuu, din ce în ce mai vizibil, şi s-a dezvoltat formând o echipă puternică, serioasă, care este capabilă să ofere servicii muzicale profesioniste, pentru evenimente de mică sau de mai mare anvergură.

     Participările la evenimente au avut loc în principal în zona Moldovei, dar și în alte zone ale țării sau chiar în străinătate.

     Formaţia are un repertoriu diversificat, instrumente muzicale de ultimă generație, tehnică de sonorizare performantă, inclusiv jocuri de lumini.

 

                             

                             

Servicii

Va stam la dispozitie pentru a va incanta cu cele mai noi si mai frumoase piese muzicale pentru:

 • nunta;
 • botez;
 • petreceri private;
 • aniversari;
 • orice tip de evenimente, etc

                             

Galerie foto

 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche
 • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

  autor: Provern finlandez
 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon