Formatie Nunta Petrosani

Formatia Atlas

Formatie Nunta Petrosani pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Petrosani Formatia Atlas . Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

     nuntaSuccesul organizarii unui eveniment deosebit implica pe langa profesionalism si o prezenta artistica deosebita. Formatia Formatia Atlas este o formatie cu traditie in muzica usoara, populara si de petrecere pentru toate evenimentele si toate gusturile. Pe parcursul anilor de activitate formatia de muzica a sustinut multe recitaluri la diferite evenimente mondene: receptii, nunti, botezuri, petreceri private, onomastici.

    Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul melomanilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

    Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie garantata.
    Noi credem ca muzica de petrecere merita o mare atentie din partea dumneavoastra.

Servicii

    Stam la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferii o petrecere de neuitata cu cantece si hore dintre cele mai frumoase pentru:

 • Nunta;
 • Botez;
 • Petreceri private;
 • Aniversari;
 • Orice eveniment la care suntem solicitati.

Galerie foto

 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche
 • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

  autor: Rabindranath Tagore
 • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

  autor: James C. Dobson