Cadouri Miri - Nasi Piatra Neamt

Lucrari de Colectie - Cadouri

Cadouri Miri - Nasi Piatra Neamt pagina ce prezinta informatii din categoria - Cadouri Miri - Nasi Piatra Neamt Lucrari de Colectie - Cadouri. Cadouri miri, cadouri pentru miri, cadouri pentru luna de miere, cadouri de nunta, cadouri nunta, cadouri botez, cadouri business, cadouri onomastica, cadouri aniversare, suveniruri.

   Lucrarile maestrului Alexandru Panatta Codreanu sunt o prezență obișnuită în galeriile mari din țară și străinătate. 80% dintre lucrările realizate de pictorul Codreanu au fost realizate în manieră clasică, în ulei pe pânză. Lucrările sale se găsesc în colecțiile unuia dintre președintii României, ale unui ambasador al S.U.A. la București, în sediul Operei din Viena, dar si în colecții private din Austria, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Italia, Portugalia, Spania, SUA. Cele mai multe expoziții le-a deschis în Austria.
“Am participat cu lucrări la șase expoziții colective în galerii din Viena. Este un loc unde mă simt bine și unde am reușit să mă fac cunoscut”

Acolo unde lucrările mele au plăcut, ușile galeriilor mi-au rămas deschise, ceea ce nu este decât onorant pentru mine”, explică pictorul.

   Inteligența, viziunile si spiritul creativ al pictorului au condus la realizarea unor lucrări apreciate, în egală măsură, de numerosi cunoscători în domeniul artei, dar și de iubitori ai frumosului. Prima expoziție personală de pictură a fost deschisa publicului în anul 2003, la București.

   Deși realizeaza lucrari in mai multe stiluri, Alexandru Panatta Codreanu recunoaște că stilul clasic este mai aproape de sufletul sau și al colecționarilor.

 


    Cadoul pentru nasi este o surpriza, un semn de multumire pentru angajamentul luat, o amintire a noului inceput ca si familie!

    Aceste lucrari de colectie insotite de certificare de autenticitate reprezinta un cadou exceptional, ce cu siguranta va impresiona!

    Recomandarea noastra este sa mergeti pe varianta unui cadou personalizat, unic si valoros, mai ales din punc de vedere sentimental. Atat cadoul pentru miri, cat si cel pentru nasi trebuie sa fie deosebit, pentru ca un dar vorbeste despre cel care il ofera.

    Un cadou bine ales ii va face pe nasi sa se simta bine primiti in familie !

    Alegeti o pictura realizata de Maestrul Codreanu, un cadou inedit ce, cu siguranta, va fi deosebit de apreciat atat de nasi, cat si de miri, ramanand o amintire valoroasa in timp!

 

Galerie foto

  • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

    autor: Napoleon
  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth
  • Casnicia este o arta : trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.

    autor: Rabindranath Tagore