Mire Piatra Neamt

Dinasty

Mire Piatra Neamt pagina ce prezinta informatii din categoria - Mire Piatra Neamt Dinasty. Costume mire, costume barbatesti, costume pentru barbati, costume barbati, accesorii barbati, pantofi barbati, costum nunta, costum ginere, costum la comanda, pantofi mire, costum la comanda mire.

      DINASTY propune o viziune a modei masculine special pentru viitorii miri care isi construiesc propriul stil, alegand doar acele elemente care le plac si care le satisfac dorintele. Barbatul isi initiaza succesul, iar tinutele lui devin mijlocul prin care frumusetea corpului atinge perfectiunea. Colectia de ceremonie 2014 balanseaza intre regulile prestabilite ale elegantei, si experienta si emotiile vietii reale; intre semnele clare ale rigurozitatii si afirmarea propriei personalitati. Mirele Dinasty e caracterizat de un look impecabil, o silueta perfect definita. Linia costumelor si a camasilor este cambrata, supla, urmareste atent linia corpului, fiind in acelasi timp foarte moderna, dar si lejera la purtare. 

Servicii

          Materialele sunt de mare tinuta, cu un luciu nocturn, ca al vechilor automobile de lux. Recomandam tesaturi de lana foarte fina, sau de lana in combinatii spectaculoase cu matase si casmir, cu texturi lucioase sau mate. Costumele sunt un joc complex de mat si lucios, cu veste rascroite si camasi bine apretate. 

 

Sursa: www.dinasty.ro

Galerie foto

  • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

    autor: Napoleon Bonaparte
  • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

    autor: Pitagora
  • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

    autor: Socrate