Formatie Nunta Ploiesti

Orchestra Emy Dragoi

Formatie Nunta Ploiesti pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Ploiesti Orchestra Emy Dragoi. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

     Orchestra Emy Dragoi, creata si aflata sub directia artistica a renumitului acordeonist Emy Dragoi, a participat la numeroase festivaluri in tara si in strainatate, a colaborat cu unii dintre cei mai apreciati muzicieni din Europa, dar si din alte tari ale lumii.

     Repertoriul formatiei cuprinde genuri muzicale precum: muzica de petrecere, usoara romaneasca, muzica populara, lautareasca, etno, dance, latino, pop, rock si cele mai renumite cover-uri internationale din toate timpurile.

     Orchestra Emy Dragoi are in componenta artisti cu o experienta dobandita atat in tara, cat si in strainatate. Repertoriul orchestrei si intregul program artistic sustinut de aceasta se poate adapta oricarui tip de eveniment, fie el receptie oficiala sau petrecere familiala. De asemenea, poate realiza seri speciale, cu tematica bine definita: folclor romanesc, seara ruseasca, serata frantuzeasca, recital international etc. In acest sens, orchestra are o bogata experienta, fiind solicitata sa sustina programul a numeroase receptii si evenimente speciale, organizate in Franta, unele dintre ele in ambianta unor legendare castele, cum sunt cele de pe Valea Loirei. Orchestra Emy Dragoi este formata din cinci membri, din care solist si solista si instrumentisti care canta la acordeon, clape, vioara.

Membri formatiei sunt:

 • Emy Dragoi
 • Raluca Dragoi
 • Diana Dragoi/Iorga
 • Ionut Iorga
 • Marian Vitregu

 

Se spuna ca nu exista petrecere fara lautarii.daca aveti un eveniment in care sptitul,relaxarea si voia buna vreti sa predomine atmosfera evenimentului,atunci nu trebuie sa lipseasca taraful de lautari.

Fie ca doriti muzica veche lautareasca sau noua,fie ca doriti folclor autentic sau solisti de muzica populara din orice zona a tarii,noi ne v-om ocupa de orice amanunt!

 

Servicii

     Producerea integrală a unui eveniment artistic şi crearea de concepte speciale pentru acesta. Producţia implică întreaga parte tehnică (scena,lumini, sunet, DJ, efecte speciale ş.a.m.d.) şi cea artistică (negociere artişti; coordonarea lor, atât până în ziua evenimentului, cât şi pe întreaga desfăşurare a spectacolului, etc.).

 • Coordonarea tehnică şi artistică totală, a unui show complex;
 • Suport muzical live pentru diferite ocazii ale companiilor, aniversări de firmă,lansari de produse;
 • Plasamente artistice şi tehnice ocazionale în ţară şi străinătate, temporare sau permanente;
 • Coordonarea şi monitorizarea serviciilor pe întreaga durată a plasamentului;
 • Colaborarea cu orice vedeta din industria muzicala romaneasca.

     Personalizarea evenimentului in functie de tema aleasa de client. Exemplu de teme: (interbelic, regal, asiatic, s.a.m.d.) aceste evenimente vor fi intretinute de actori profesionisti,animatori cu experienta si muzicieni dedicati stilului de muzica propriuzis.

    Flexibilitatea serviciilor companiei noastre, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, ne permite să vă sprijinim în realizarea obiectivelor propuse, dar să vă şi consiliem pentru împlinirea acestora, în funcţie de contextul în care se desfăşoară evenimentul respectiv.

   Sunet

   Lumini

Galerie foto

 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon
 • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

  autor: Mignon McLaughlin
 • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

  autor: Mignon McLaughlin