Foto Video Nunta Ploiesti

Magic Studio

Foto Video Nunta Ploiesti pagina ce prezinta informatii din categoria - Foto Video Nunta Ploiesti Magic Studio. Fotograf nunta, fotografie nunta, foto nunta, foto botez, fotografie botez, fotograf botez, filmare nunta, filmari nunti, filmari nunta, , filmare nunti, filmari profesionale, fotografi profesionisti, fotografii nunta, fotografii nunti, cameramani nunti, video nunta, fotograf cameraman, fotograf cameraman nunta.

       Magia unor evenimente se risipeste uneori prea repede. In cazul nuntilor ea incepe cu logodna si se stinge treptat dupa luna de miere. Ca sa o prindeti si sa o traiti intens trebuie sa fiti lipsiti de griji. 

Fotograf nunta

        Experienta dobandita in ani de zile de pozat la nunti de catre Magic Studio, il ajuta pe fotograf sa faca fata unor situatii, sa prevada altele. Se va descurca mai bine in situatii critice. Va judeca mai repede si corect conditiile de lumina, va seta repede si corect aparatul astfel incat expunerea si focusul sa asigure o poza perfecta din punct de vedere tehnic. In acelasi timp, va sesiza mai repede si elementele care au valoare artistica. Daca va dori sa "inghete" miscarea va stii ce timp de expunere sa foloseasca, la fel si in cazul in care va dori ca miscarea sa fie simitita in cadru va seta un timp potrivit de lung.

        Tot experienta ii va spune fotografului cat mai este din ceremonia religioasa si ce evenimente vin la rand. Tot experienta il va ajuta sa stie in ce loc sa stea ca sa surprinda cat mai bine anumite scene. Un fotograf de nunta trebuie sa fie bagacios, fara a fi grosolan, el trebuie sa fie in multe locuri, printre miri, printre invitati, sa surprinda un instantaneu cu mireasa si mama discutand, sau un instantaneu cu mirele glumind cu nasul. Uneori va trebui sa stea in spatele preotului, rasuflandu-i in ceafa, alteori in fata altarului, dar va stii sa nu se interpuna niciodata intre preot si altar cand parintele este cu fata la altar. 

Filmare nunta

      Ne adresam in primul rand celor care apreciaza calitatea, spiritul artistic si profesionalismul. Pentru noi, imortalizarea amintirilor reprezinta in primul rand o pasiune, este o arta. DVD-urile cu filmarea si montajul nuntii precum si albumul de fotografii de nunta sunt aproape singurele amintiri palpabile ale nuntii. De aceea Magic Studio isi propune ca alaturi de dumneavoastra sa surprinda magia momentelor importante, irepetabile din viata voastra si sa le transpuna intr-un mod artistic in asa fel incat atunci cand vizionati aceste materiale impreuna cu cei dragi sa retraiti la maxim emotia acelei zile.

Pentru a va asigura de calitatea serviciilor noastre va invitam sa urmariti cateva mini-clipuri realizate de specialistii Magic Studio:

 

 

  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson
  • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

    autor: Pitagora
  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez