Salon de Infrumusetare Sebes

Salon Camelia Macarie

Salon de Infrumusetare Sebes pagina ce prezinta informatii din categoria - Salon de Infrumusetare Sebes Salon Camelia Macarie. Salon de infrumusetare, coafor, salon de coafura, salon cosmetica, beauty salon, salon beauty, beauty center, hairstyle, manichiura, tratamente corporale, coafat, coc mireasa, coafura nunta, manichiura nunta, pedichiura nunta, cosmetica, tratamente faciale.

       Multe saloane de coafura ofera si cosmetica. Asta este varianta perfecta pentru un machiaj ieftin si prost. Cele mai multe care isi spun machioze si lucreaza in astfel de saloane stiu un singur stil de machiaj. Nu se pricep sa sesizeze care sunt defectele dv si cum se pot ascunde. Nu stiu sa puna in valoare calitatile dv. Daca va veti duce cu o prietena in asemenea saloane veti constata la iesire ca aveti acelasi machiaj, sau aproape. Acelasi fel de pensaj al sprancenelor, aceasi forma pentru fardul de pleape, aceasi forma pentru fardul de obraz. Si pariez ca prietena dv. nu va este sora geamana.

       Cautati o machioza profesionista. Cum o recunoasteti?

   In primul rand dupa geanta mare metalica care ascunde zeci de farduri, rujuri, fonduri de ten si pensule, pensulite. In al doilea rand intrebati ce produse foloseste, daca va spune marci binecunoscute pe care le cunoasteti din magazine, inseamna ca nu este profesionista. Daca va spune marci de care n-ati auzit, atunci e bine. E o machioza profesionista care foloseste produse profesionale, in general, nedistribuite publicului larg.Atentie! La machiaj se folosesc buretei, pensule etc. Asigurati-va ca bureteii n-au mai fost folositi si pentru altcineva. Se pot lua lesne eczeme sau ciuperci daca nu se lucreaza igienic.Fa-ti o programare la ECLIPSE , la esteticiana noastra pentru a va convinge ca este cu adevarat profesionista!Produse profesionale, consumabile de unica folosinta, pregatire in tara si strainatate. 

         Machiaj mireasa

camelia nunta salon de infrumusetare     Cand spui mireasa te gandesti la ceva luminos, frumos, o imagine de care doar o data in viata sa ai parte cu adevarat. Totul trebuie sa fie la cele mai inalte asteptari incepand cu rochia de mireasa, accesoriile si treminand cu coafura si machiajul. Pentru un machiaj de mireasa reusit este nevoie de timp. Nu se poate executa un machiaj de 10 min chiar daca machioza este experimentata si rapida. Din experienta mea un machiaj de mireasa necesita in prealabil un machiaj de proba pentru a stabili toate detaliile. Machiajul natural este ales de cele mai multe mirese folosindu-se culori cat mai calde. Desigur sunt mirese atipice care doresc un machiaj gen"smokey eyes". Texturile si culorile fardurilor se aleg in functie de preferintele fiecareia, dar la sfatul specialistului si trebuie sa se tina seama de personalitatea fiecareia, de coafura, tema aleasa pentru rochia de mireasa si buchet, de culoarea ochilor, parului, al tenului. Baza si fixarea machiajului sunt punctele forte al machiajului pentru ca el trebuie sa reziste o zi si o noapte.
Si va rezista!!! 

 

Galerie foto

  • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

    autor: Provern finlandez
  • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

    autor: Napoleon
  • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

    autor: Mignon McLaughlin