Luna de Miere Sfantu Gheorghe

Agentia Treff Travel

Luna de Miere Sfantu Gheorghe pagina ce prezinta informatii din categoria - Luna de Miere Sfantu Gheorghe Agentia Treff Travel. Luna de miere, agentie turism, luna de miere litoral, vacanta, luna de miere cazare, luna de miere hoteluri, luna de miere munte, luna de miere strainatate, luna de miere exotica, luna de miere Grecia, luna de miere Turcia, luna de miere Spania, luna de miere Italia, luna de miere Franta, luna de miere Paris, luna de miere oferte.

    Agentia noastra s-a infiintat in anul 1992, cu sediul in municipiul Sf.Gheorghe si o filiala-agentie de voiaj la Targu Secuiesc. Personalul nostru este bine calificat, serios, unii dintre agentii nostri au o experienta in domeniul turismului de peste 30 ani. Colegii tineri, cu ambitia si entizuasmul lor, au reusit deja sa se impuna in activitatea de turism pe care o desfasoara. Avem parteneri selectati cu mare atentie.

  • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

    autor: Friedrich Nietzsche
  • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

    autor: Napoleon
  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson