Agentie Organizare Nunta Sibiu

Nunta Sibiu SRL

Agentie Organizare Nunta Sibiu pagina ce prezinta informatii din categoria - Agentie Organizare Nunta Sibiu Nunta Sibiu SRL. Partenerii portalului Nuntas.ro va ofera servicii de organizare evenimente, organizari evenimente, organizari nunti, organizare nunta, organizare botez, organizari petreceri, organizari petreceri copii, corturi de nunta, decoratiuni, organizari petreceri corporative, aranjamente florale, program artistic, ice carving, agentie organizare evenimente, agentie organizare nunta, invitatii nunta, invitatii botez, marturii.

Nunta Sibiu SRL
Agentie organizare nunta, evenimente, botez
0745.393.215

Sperante... Iubire... Inceput... Cum ati defini, intr-un singur cuvant, ziua nuntii? Pentru noi, nunta reprezinta un moment unic in viata dumneavoastra, care trebuie organizat cu maiestrie si migala, trait cu intensitate si pastrat cu sfintenie in suflete. "Excelent!" Acesta este cuvantul pe care echipa noastra il doreste de la dumneavoastra. Oferta competitiva de preturi, experienta si seriozitatea sunt argumentele care ne recomanda ca profesionisti desavarsiti in acest domeniu.
  Abordam, intelegem, organizam si ducem la bun sfarsit tot ceea ce inseamna un eveniment cu ajutorul unei echipe de profesionisti de la nunta-sibiu.ro cu experienta in domeniu si echipamente profesionale.

Sonorizare 

sonorizare nunta sibiu

Pe buna dreptate se spune ca sonorizarea face nunta. Buna dispozitie a invitatiilor este cruciala pentru soarta evenimentului. Gama larga genuri muzicale aflata in portofoliul nostru, poate multumi si cele mai exigente gusturi.

  Din acest punct de vedere, singura grija a dumneavoasta ar trebui sa fie cea a pantofilor... Sonorizarea audio profesionala, boxe de inalta fidelitate, laserele si efectele de lumini, masina de baloane si cea de fum, precum si experienta DJ-ului, garanteaza o ambianta placuta, "incinsa" la maxim la momentul potrivit!

Filmare nunta
  Nunta este un film in care mirii au rolurile principale, si pentru ca scenele nu se pot repeta, ele trebuie sa fie surprinse perfect, in mod instantaneu.
  Pentru asta, expertii nostri de la nunta-sibiu sunt pregatiti cu aparatura digitala de ultima generatie. Restul depinde de dumneavoastra. Genericele si efectele digitale alaturi de un fundal sonor adecvat va vor incadra povestea de iubire, intr-un film cu happy-end garantat!

                

DECORARIdecorari nunta sibiu
  Jumbo, ghirlande, arcade, inimi, flori, iata ce pot face mainile dibace din baloane! Baloane cu aer sau heliu, intr-o diversa paleta de culori, perfect aranjate in forma dorita, baloanele reusesc sa confere salii de nunti un plus de personalitate.
  La orice nunta, masa mirilor si a nasilor atrage, ca un magnet, priviriile tuturor. De aceea decorul acesteia trebuie sa emane rafinament. Lasati-ne pe noi, profesionistii de la nunta-sibiu.ro, sa ne ocupam de acest aspect. Iar daca scaunele "standard" ale localului nu va multumesc, ca prin minune, cu husele potrivite, ele devin elegante. Trebuie doar sa alegeti culoarea preferata, restul e magie...

INVITATIIinvitatii nunta sibiu
  Invitatia de nunta este mai mult decat o bucata de hartie pe care sunt mentionate informatii despre eveniment, aceasta evidentiind personalitatea mirilor si stilul lor unic.
  Va oferim o gama variata de invitatii pe siteul nunta-sibiu.ro atat pentru nunta dar si pentru botez pe care vi le punem la dispozitie in cataloage din diferite colectii (Cardnovel, Deluxe Cards, Kristal, Odiseea, Sedef, Total Happy).
  Aici veti gasi incepand de la modelele clasice de invitatii, modele cu tematica, funny, cu fundite si modele avangardiste. Astfel veti avea sansa sa descoperiti invitatia pentru nunta sau botez care sa va reprezinte cel mai bine povestea de dragoste.

FOTOGRAFIE DE NUNTAfotografie nunta sibiu
  Chiar daca timpul si vorbele zboara, amintirile raman. Va propunem un fotograf profesionist de la nunta-sibiu.ro si mai multe tipuri de pachete fotografice, realizate cu aparatura digitala performanta, pe suport digital si albume FOTOBOOK.
Fotografiile sunt realizate in cadrul natural, pe tot parcursul evenimentului, respectiv: acasa la mire, mireasa, nasi, la primarie, la biserica, sedinta foto si la restaurant.

Servicii

 • Sonorizare
 • Filmare nunta
 • Fotografii nunta
 • Invitatii
 • Decorari

Galerie foto

 • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

  autor: Mignon McLaughlin
 • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

  autor: James C. Dobson
 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon