Cofetarie-Tort Nunta Simleul Silvaniei

Cofetariile Best Gelato

Cofetarie-Tort Nunta Simleul Silvaniei pagina ce prezinta informatii din categoria - Cofetarie-Tort Nunta Simleul Silvaniei Cofetariile Best Gelato. Cofetarie, cofetarii, prajituri, torturi la comanda, torturi ocazie, ocazii, tort nunta, torturi cu fotografie, tortul miresei, mireasa, torturi figurine, tort personalizat, mini prajituri, bomboane, fursecuri, tort aniversar, prajituri nunta, piscoturi nunta, candy bar, fantana ciocolata, torturi copii, torturi speciale, prajituri nunta, bomboane nunta.

Cofetaria Best Gelato
Torturi, prajituri, candy bar, produse de patiserie
0755.145.344 / 0744.505.749

 Folosind cele mai fine si mai proaspete ingrediente, Cofetaria Best Gelato va ofera o gama larga de produse de cofetarie si patiserie, prajituri, torturi, dulciuri, inghetata. La noi veti gasi personal bine pregatit, cu multa experienta, gata sa va ajute in alegerea produselor care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Cofetariile Gelato pastreaza un inalt standard de calitate in prepararea  dulciurilor si prajiturilor, folosind mereu ingrediente si produse naturale si sanatoase. Fiecare ingredient este atent selectionat, iar prajiturile noastre au o valoare nutritionala bogata, prin folosirea mierii si a altor indulcitori naturali in loc de zahar.

Cofetarie torturi simleul silvaniei

    Echipa noastra are o experienta bogata in prepararea oricarui tip de desert, utilizand doar cele mai bune materii prime. La noi vei intalni un personal amabil si permanent instruit sa-ti ofere servicii de inalta clasa. Incurajam creativitatea si astfel ne puteti propune designul tortului dorit. Beneficiind de sfatul designerilor nostri si de varietatea sortimentelor de calitate, ne vom asigura ca tortul de nunta este perfect si exact cum v-ati imaginat.

 

torturi aniversare simleul silvaniei

Torturile noastre sunt facute cu multa grija si maiestrie. Scopul nostru este sa fiti complet multumiti de torturile si produsele noastre. Indiferent de ocazie, torturile Cofetariei Best Gelato sunt exact ceea ce aveti nevoie.

Toate deserturile sunt preparate in laboratorul nostru, in conditii de maxima igiena si utilizand doar ingrediente naturale, lipsite de orice conservant. Produsele noastre sunt preparate folosind cea mai noua si performanta aparatura, pentru a oferi mereu produse de inalta calitate.

  De asemenea, avem posibilitatea de a raspunde cererilor de personalizare pentru tortul dumneavoastra si dupa o imagine imprimata. Vom realiza tortul comandat dupa detaliile furnizate, astfel incat aspectul sa fie fidel.

Servicii

 • torturi de nunta
 • torturi de botez
 • torturi copii
 • torturi diferite ocazii
 • candybar pentru evenimente
 • produse cofetarie
 • produse de patiserie

 

Galerie foto

 • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

  autor: Socrate
 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon
 • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

  autor: Mignon McLaughlin