Formatie Nunta Suceava

Formatia Romantic Suceava

Formatie Nunta Suceava pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Suceava Formatia Romantic Suceava. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

    Formatia Romantic, una dintre cele mai cunoscute în Suceava, vă invită să petreceti momente deosebite alaturi de membrii acesteia. 
    Formatia are în componentă două voci de exceptie si instrumentisti de valoare cu o bogată experientă în domeniu care s-au remarcat în cadrul a numeroase festivaluri nationale de profil. Repertoriul trupei este vast si variat, din stiluri precum, Dance, Latino, Pop-rock, Country, Jazz, Blues, Evergreen, Vals, Tango, Etnic, dar si muzică populară românească, lăutărească si de petrecere. Orice eveniment poate deveni special si de neuitat, în compania acestor muzicieni de valoare, cu o bogată experientă atât în tară cât si în străinatate.  

     Formatia Romantic este apreciată atât de tineri cât si de cei mai putin tineri, gratie repertoriului bogat, iar evenimetele la care acestia participă se tranforma intr-un adevarat spectacol.
     Dacă această scurtă prezentare nu v-a convins, ascultati materialele audio si vizionati clipurile de pe acest site. Ele vorbesc de la sine despre profesionalismul, talentul si daruirea acestor muzicieni care vă oferă muzică de calitate pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viata dumneavoastră. 
     Asadar, formatia Romantic va asteaptă să  petreceti împreună clipe de neuitat pentru că, nu-i asa? 

          Muzica porneste de la inimă si se adresează inimilor!

Galerie foto

  • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

    autor: Friedrich Nietzsche
  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth
  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson