Restaurant Salon Nunta Suceava

Restaurant Zamca

Restaurant Salon Nunta Suceava pagina ce prezinta informatii din categoria - Restaurant Salon Nunta Suceava Restaurant Zamca. Restaurant nunta, restaurant botez, restaurant evenimente speciale, salon nunta, local nunta, evenimente corporate, mese festive, meniu nunta.

   nunta restaurant nunta  Cu siguranţă nunta este specială în viaţa oricui! De aceea, am pregatit totul cu minitiozitate fiind atenţi să nu vă lipsească nimic şi să contribuim şi noi la unul dintre cele mai fericite momente din viaţa dumneavoastră!

     Dispunem de trei restaurante spaţioase fiind locaţii amenajate cu bun gust şi rafinament de elită. Specialiştii vor pregăti un festin culinar deosebit pe placul tuturor, pentru a întregi  povestea nunţii!

    nunta restaurant nunta Ne remarcăm prin modul în care spaţiile pe care ţi le prezentăm aici sunt multi-rol: ele pot fi rapid amenajate pentru a găzdui cu succes evenimentele care le doreşti. Iar personalul, parte a echipei noastre de profesionişti, îţi stă la dispoziţie cu amabilitate şi – foarte important! – ştie întotdeauna ce are de făcut când vine vorba de petreceri!

     Pentru oaspeţii dumneavoastră oferim camere şi apartamente la preţuri foarte avantajoase! Pe lângă alte bonusuri mirilor le oferim o cameră gratuit pentru acest eveniment.

       Vă aşteptăm să ciocnim împreună pentru o casă de piatră!

    

 

Galerie foto

  • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

    autor: Socrate
  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson
  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth