Cofetarie-Tort Nunta Suceava

Cofetaria Belpan

Cofetarie-Tort Nunta Suceava pagina ce prezinta informatii din categoria - Cofetarie-Tort Nunta Suceava Cofetaria Belpan. Cofetarie, cofetarii, prajituri, torturi la comanda, torturi ocazie, ocazii, tort nunta, torturi cu fotografie, tortul miresei, mireasa, torturi figurine, tort personalizat, mini prajituri, bomboane, fursecuri, tort aniversar, prajituri nunta, piscoturi nunta, candy bar, fantana ciocolata, torturi copii, torturi speciale, prajituri nunta, bomboane nunta.

      Firma Belpan Suceava a fost înfiinţată în anul 1994, remarcându-se în fabricarea şi comercializarea pâinii. Din 1997, Belpan activează şi inovează în domeniul397351_522136577801745_197623912_n_400 produselor de cofetărie şi patiserie.
      În prezent, prioritară este activitatea de cofetărie.
      Calitatea şi imaginea reprezintă o prioritate şi facem o selecţie riguroasă a ingredientelor folosite, respectând în acelaşi timp Normele Europene în vigoare.
      Suntem o echipă şi facem fiecare lucru cu pasiune şi responsabilitate, iar părerea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi.
      Belpan îţi stă alături cu produse dulci pentru orice ocazie, eveniment şi buget.

Ne puteri gasi la sediile noastre din Str. 22 Decembrie Nr. 15 si Str. Universitatii

Servicii

         Consultanta si design

    Incurajam creativitatea si astfel ne puteti propune designul tortului dorit. Beneficiind de sfatul designerilor nostri si de varietatea sortimentelor de calitate, ne vom asigura ca tortul de nunta este perfect si exact cum v-ati imaginat.
    Va oferim degustare gratuita pentru a fi convinsi ca ati facut alegerea potrivita. Va invitam la sediul laboratorului nostru unde un designer va sta la dispozitie. Descoperiti si cele peste 100 de modele de torturi de poveste care cu siguranta va vor incanta.
    De asemenea, avem posibilitatea de a raspunde cererilor de personalizare pentru tortul dumneavoastra si dupa o imagine imprimata. Vom realiza tortul comandat dupa detaliile furnizate, astfel incat aspectul sa fie fidel.
    Vrem ca tortul dumneavoastra de nunta sa arate exact asa cum v-ati dorit. Pentru aceasta va asteptam cu minim 7 zile inainte de data la care doriti livrarea.

    Torturi230419_522136177801785_580646961_n_400
              
Sortimente torturi         
Torturi de nuntă          
Torturi de botez
Torturi în forme
Torturi cu ornamente comestibile
Torturi cu ornamente necomestibile
Torturi personalizate - foto
Torturi aniversări

    Fursecuri

    Prajituri

    Patiserie

- plăcinte cu brânză
- plăcinte cu mere
- plăcinte cu cartofi
- brânzoaice
- cornuri cu rahat
- cornuri bicolore cu nucă
- covrigi caramel

     Ciocolata personalizata

Galerie foto

  • Cea mai inalta fericire de pe pamant este casatoria.

    autor: William Lyon Phelps
  • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

    autor: Socrate
  • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

    autor: Mignon McLaughlin